Recenze Prosperplast Cascade Wall IO2W600W antracit

Moderní systém vertikálních zahrad přináší do interiérů a okolí mimořádně efektivní prvek přírody, jež zajišťuje vhodné mikroklima v místnostech a kontakt s přírodou bez opuštění domova. Modulární systémy s podmiskou vytvářejí jedinečné přenosné jednostranné nebo oboustranné zelené stěny v různých konfiguracích. Díky průtokovému zavlažovacímu systému jsou rostliny rovnoměrně zásobovány vodou.…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Květináče Prosperplast Cascade Wall IO2W600W antracit mají efektní vzhled a jsou dostupné za rozumnou cenu, ale jejich praktické použití je omezeno obtížným vyndáváním květináčů a nízkou nosností při sestavování více kusů. Pro běžné použití v interiéru nebo exteriéru mohou vyhovovat, ale pro větší sestavy je třeba počítat s dodatečnými konstrukčními úpravami.

• Efektní vzhled
  • Dostupná cena
  • Kvalita za rozumnou cenu
  • Obtížné vyndání květináčů ze spodních pater
  • Jednotlivé kusy do sebe přesně nepasují
  • Nízká nosnost při sestavování více kusů nad sebe
  • Prohýbání konstrukce při delším používání

Katkapospi14. května 2024

Vypadá přesně jak na obrázku. Efektní na pohled.

Po zasazení do sestavy jdou květináče obtížně vytáhnout.

petassnovidky1. dubna 2024

kvalita za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel12. září 2023

Na obalu krásné jsou ale ,nepraktické,nejdou vyndat květináče. Zhotovil jsem si konstrukcí,na kterou jsem zavěsil jednotlivé řady,aby se s květníky dalo manipulovat. Zavěsil jsem je na krajích,po 3 měsících se řady prohnuly,musím přidat další latě.

Již bych si tento výrobek nekoupil

Registrovaný uživatel26. února 2022

nápad, provedení a hlavně dostupná cena

Registrovaný uživatel20. února 2022

Za tu cenu super vec ;)

Registrovaný uživatel10. února 2022

Nejde vytáhnout květináč z truhlíků ze spodních pater je potřeba nejdříve oddělat všechny truhlíky nad daným květináčem.

Já jsem to použil jako hydropnický systém nad akvárium nahoru čerpám vodu z akvárka (non-stop)pak to proteče zase zpět akorát bylo potřeba provrtat větší průměr odtokových děr pro klasické pěstování v hlíně při ručním zalévání v pohodě a nosnost je dostatečná na jaro přikoupím ještě na balkón.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Jednotlivé kusy do sebe přesně nepasují a nelze sestavit více jak čtyři kusy nad sebe. Na velké sestavy nepoužitelné Nelze vyndat vnitřní díl bez rozebrání.

Naprosto nepraktické a k ničemu!