SilikonProfesionální silikonové formy Elastomoule od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek.
Informace o Profi silikonová forma de Buyer Elastomoule na 20 mini bochánků
Popis
Profesionální silikonové formy Elastomoule od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení, tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě.