Nůžky na větve Recenze Procraft ES16Li

Recenze Procraft ES16Li

Aku nůžky na větve jsou určeny ke stříhání především ovocných stromů a vinné révy. Díky optimálnímu převodu střižné síly je maximální průměr stříhaného dřevnatého materiálu až 25 mm. Stroj je dodávaný včetně akumulátoru, nabíječky.

giesl.j8. března 2025

super funguje

Varianta 1x 2 Ah + nabíječka
Registrovaný uživatel29. února 2024

S nůžkami jsem pracovala hned jak byly doručeny a jsem nadšená! Výborný pomocník, stromky a keře prostříhávat je radost. Snad budou bez problému nějakou dobu sloužit. Dvě baterie jsou přínosem.

Vzhledem ke krátké době používání o žádných nevím.

Nůžky doporučuji, pracuje se s nimi dobře.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

nebolí ruce při stříhání, bylmi doporučen příbuznými jednoduché ovládání použítí nejvíce od brzkého jara do pozdního podzimu

ještě jsme na nic nepřišli - nezklamal nás výběr výrobku

Děkujeme za kvalitu.

Registrovaný uživatel12. května 2023

Rychlost stříhání.Nízká hmotnost.Výdrž baterie

Zapínání

Registrovaný uživatel22. září 2022

v cenové kategorii nejlepší výkon, dvě baterie, výborné spracovaní,masivní materiál, co se vleze do nužek to ustřihnou i 30mm na knop sice nekteré tvrdé dřevo třeba na 3x je v tom asi zátězová spojka nužky když nemužou tak se zpátky otevřou.

pro ženy asi težší do ruky.

maximální spokojenost dělají co mají vydží dost dlouho, předčili moje očekávání.

Registrovaný uživatel17. září 2022

Aku prostřihovací nůžky mají dostatečný výkon, jsou ergonomické, hmotnost je přiměřená. 2 aku jsou výhodné. Cena je přiměřená. Celkově jsme spokojeni, nůžky používá i manželka.

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Usnadňuje stříhání stromů , .již mi tolik nebolí ruce . Nůžky používám celoročně dost často . Zatím spokojenost .