Používám mnoho let.

Používám mnoho let.
Mam jiz treti baleni, perfektni jako serum pod krem, jde pouzit s zehlickou. Skvele take na zhojeni drobnych oderek v ustech pri noseni rovnatek. Muj must have, mohu jen doporucit
Kolagen udržuje obličej stále ve stejném stavu - stárnutí pokožky je velmi zpomaleno, používám 20 let, přípravek skutečně funguje
Doporučuji všem, kteří chtějí udržovat svůj obličej bez vrásek bez jakýchkoli zákroků
Je to perfektní, jsem velmi s tímto výrobkem spokojená
Pro mě nemá produkt absolutně žádný nedostatek
Prostě super
Produkt používám již řadu let a neumím si představit péči o pleť bez něj.
Opravdu žádné
Používám několik let, zrušila jsem jiné drahé krémy. Je mi 63 let, každý mi tipuje méně, opravdu doporučuji,tato investice se vyplatí, máslový krém na krk jsem zařadila poslední rok kdy jsem zaznamenala změny. Samozřejmě k horšímu. Změna nastala asi po 2 týdnech, jsem spokojená
Produkt používám mnoho let ke své spokojenosti.
Používám již několik let. Aniž bych se ptala na svůj věk, tak mi lidé v konverzaci týkající se jiných okolností odhadovali cca o 10 let méně :-)
Super produkt
Kolagen se výborně vstřebává. Používám ho asi 3 roky a nemám vrásky!! Je velký rozdíl mezi živým kolagenem z ryb a jiným kolagenem. Živý kolagen se vstřebává a skutečně funguje!! Doporučuji. Musil se nanášet na vlhkou pokožku
Jednoduše funguje. Velké balení vydrží cca 9 měsíců, takže vlastně není tak drahý!