Slabota.

Slabota.
Tak malý tah,že to vysaje maximálně prach a to ještě špatně tak jak je prezentováno je klamavá reklama.
Splňuje očekávání
Nefunkční vypíná se
Pro mnou požadované úkony výborný
zatím pracuje dobrý
zatím nemá
uvidíme za měsíc
Přístroj nejde vůbec spustit.
Nechala jsem se napálit.
Nefunguje od prvni chvile, naletela jsem
Tak jak byl prezentován neodpovídá realitě.
Nefunguje. Nelze se dobrat, kam se s problémy obrátit.
Je mi nanic.
je maly a vejde se do štěrbin
slaby saci vykon a neustale se seka
no co čekat za lacino :-)
Vůbec žádný výkon, ani ten balónek nenafoukne.
Nabitý vydrží asi č vteřiny a nic nevysaje, zkoušela jsem to opakovaně.
Velké zklamání, v reklamě vypadá fantasticky a ve skutečnosti k ničemu, velmi mě to mrzí.
Sláva vykoney
Tohle má být sací efekt?To si děláte srandu?
K ní ničemu.
Je hezky malý.
Ale nemá moc tah a navíc násady z toho stále padají.
dostačující k udržování čistoty ve vozidle
malá výdrž činnosti na jedno nabití
dobrý pomocník,ale musí se vícekrát dobíjet při používání
je to dobrý ,
mohlo by to sát víc
jo,jde to
neobjednávat na vysávaní tak jedině vysát klávesnici u pc. a to ještě s otazníkem
Mam podobny,ale napajeny pres kabel z trafa a kabelem jsem si nekolikrat narusil krajinu a stavby na modelovem kolejisti pri vysavani prachu.Proto jsem se rozhodl pro vami dodany vysavac bez napajeciho kabelu.
Vysavac ma nejakou zavadu ve spoustecim tlacitku,ktere se musi nekolikrat zmacknout,aby se vysavac rozebehl...Doufam,ze nedojde na situaci,kdy spousteci tlacitko prestane fungovat uplne.
Pro me potreby k odstraneni prachu z kolejiste je vysavac vyhovujici.Zatim jsem ho jen vyzkousel na chvilku,nez se zastavil pro vybitou baterii.Tu se mi podarilo nabit a vydrz baterie zjistim v pristich dnech. Postradam navod v cestine!!!