Recenze PremiumCord USB 2.0 Video/audio grabber pro zacyhtávání záznamu,30fps, vč. software

PremiumCord USB 2.0 Video/audio grabber pro zachytávání záznamu,30fps, vč. software Užitečný pomocník pro všechny, kdo si chtějí zdigitalizovat staré nahrávky z analogových VHS video kazet, nebo páskových VHS videokamer. V balení najdete i originální verzi software Ulead VideoStudio DVD SE pro editaci a kompletování vašich videonahrávek.

vasekk38516. ledna 2024

Levný, funkční grabber pro digitalizaci videa se softwarem na DVD. Možnost připojení přes RCA Cinch ale i přes kvalitnější S-video

Byl mi zaslán starý model který je funkční pouze a jen s Windows XP, Vista, 7. Takže bohužel na svém novém počítači s Windows 10 jsem to bohužel již nerozjel. Doporučuji si zjistit jestli máte na čem to digitalizovat

Levný, funkční grabber který ale může mít zastaralý software

Registrovaný uživatel26. května 2022

Není vůbec funkční, po propojení zakoupeného AD převodníku přes USB s notebookem s operačním systémem windows 8 vůbec převodník není vidět a ro i za pomoci přiloženého softwaru. Navíc po zapojení do USB zdířky špatně drží tělo převodníku v počítači

Nepoužitelný

Registrovaný uživatel8. června 2021

Absolutně k ničemu

Registrovaný uživatel28. května 2021

Dobrá kvalita obrazu i zvuku. Je vhodný pro Windows 10/64bit. Tento produkt je dobrý pro grabování. Snadná instalace a nastavení pro grabování.

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Na windows funguje vypborně

Na linuxu je to výrazně horší, nemohu ho tedy použit pro to, pro co jsem ho chtěl Občas je dolní 1/5 videa černá

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Převod VHS na DVD dobrý záleží na kvalitě záznamu na pásce a použítém přehrávačí, Dobrá cena

Při převodu delšího záznamu musí být dost místa na disku.