Fontána do jezírka Recenze Pontec PondoVario 750

Recenze Pontec PondoVario 750

PondoVario 750 je jezírkové čerpadlo pro realizaci fontán. Fontána je vybavena teleskopickou tyčí na kloubu pro snadnou instalaci. Čerpadlo je opatřeno čtyřmi nástavci pro čtyři různé vodní prvky - sopka, paprsky, zvon, kalich. Má ochranu proti přehřátí.

Registrovaný uživatel30. července 2024

Cca 12let vydrželo první, teď objednáno podruhé

Registrovaný uživatel17. července 2024

za rozumnou cenu dobrý výkon a také 4 druhy vodní fontány

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

nizka spotrebdy i vicdabdezi denne proohani vodu z bazenu pres 2 velke panely a bazen ma 29 stupni a i vicneni urce

neni urceno do bazenu pri koupani se musi odpojit od site

Registrovaný uživatel20. července 2023

Čerpadlo funguje bez problémů. Pro moje jezírko o objemu cca 600 litrů má dostatečný výkon. Balení obsahuje několik trysek pro různé efekty a škrtící ventil. Kladně hodnotím i nízkou spotřebu energie. Velmi snadné je otevírání krytu pro případné čištění a výška fontány jde také nastavit v určitém rozmezí. 10 metrů přívodního kabelu je super.

Možná bych uvítal přísavky na spodku čerpadla (měl jsem je u předchozího ). Jelikoš mám plastové jezírko lépe by drželo na místě. Ale není to podstatné.

Za dobrou cenu mám lepší náhradu mého starého čerpadla. Navíc od stejného výrobce lze zakoupit několik výkonových variant, takže si vybere každý.

Registrovaný uživatel4. září 2022

krásná fontanka

Registrovaný uživatel16. června 2022

Musí se sbírat hnusná pěna.

Registrovaný uživatel22. května 2022

výměnné trysky

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

+ jednoduchost konstrukce + funkčnost

- návod by mohl být trochu lépe zpracovaný v oblasti umístění čerpadla do různých hloubek

Přístroj jsem kupoval pro zabezpečení instalované 2m3 nádrže po zasypání zeminou, abych zabránil zamrznutí vody při mrazech. Vodní sloupec cca 1,2 m čerpadlo zvládá, nastavení trubek jsem provedl elektrikářskou plastovou instalační trubkou.