Fontána do jezírka Recenze Pontec Pondo Solar 150

Recenze Pontec Pondo Solar 150

Solární fontána Pondo Solar 150 s výkonem čerpadla 150 litrů za hodinu a výkonem fontány 45 cm. Fontána nemá nutnost připojení elektrického proudu. Sada obsahuje solární panel o výkonu 1,4 W, čerpadlo 6 V a 4 trysky pro různé fontánové efekty.

mapesova18. června 2024

funguje bez problémů

Registrovaný uživatel6. října 2023

Je fajn, že v sestavě je vše potřebné, včetně dostatečně dlouhého kabelu.

výška tryskající vody je záv,islá jetli svlunce svítí či ne, byl by asi fajn nějaký akumulátorek, ale to by asi bylo dražší zařízení

Registrovaný uživatel27. července 2023

Potřebovala jsem fontánku do malého jezírka u chaty,proto jsem si vybrala tento výrobek. Na to,jak je fontánka malá proud vody je výborný. Nepotřebuje el.zásuvku. Používám,kdykoliv je slunce a jsem na zahradě.

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

slušný výkon - dobrá cena

Registrovaný uživatel15. května 2022

Funguje bez problémů.

Slabší výkon, pochopitelné vzhledem k velikosti solárního panelu. Nedostatečně pevné uchycení solárního panelu v držáku tyče - hrachovina.

Registrovaný uživatel10. května 2022

Perfektně funguje. Doufám, že bude fungovat dlouho. Dostatečně dlouhý kabel od čerpadla k solárnímu panelu. filtr k čerpadlu se dá snadno čistit

Výborný pro malinká jezírka umístěná většinu dne ve stínu bez přístupu k zásuvce.

Registrovaný uživatel23. července 2021

Výrobek vypadá jedině pěkne,ale funkčne, jsen si představovala že bude v provozu delší dobu.

Nemá přísavky kterí vo vodě jsoi dost důledžite. 'Cerpám rozumy s přededšlé fontánky které jsem dostala jako dar, Mám panel nasměrovaný na slunce a čeří v odu jen nějakou dobu. ) cca 2o min. a přestane) Snažím se jí udržovatr v čistotě ,mám trochu rasy v jezírku ale výsledek žádny.Opravdu jsem čekala že budu mít radost sdokonalého jezírka a nemohu to potvrdi .

Chtěla bych snad ještě radu, zda je možné ovlivnit to výškou vody v jezírku.Já mám asi 20 cm výšku hladiny,.Omlouvám se fontánka již pracuje,odstranila jsem závadu

Registrovaný uživatel27. května 2021

Nenáročné pěkně funkční.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Má nekolik možností rozstřiku.

Nemohu sehnat širokou nádobu aby to nestříkalo přes okraj tak mam nasazený jednostřik

Mam z toho radost navodí příjemnou atmosféru na zahrade

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Líbil se mi celkem velký ( s ohledem na cenu) solární panel,a nechtěla jsem úplně ten nejlevnější produkt z této kategorie...je to skvělá jezírková fontánka,krásně reaguje na slunce,celkem silný proud vody za plného slunce.Produkt používáme denně

Za mě super výrobek,skvěle oživil jezírko,nádherně stříka vodu-velká spokojennost-bez výhrad bych doporučila všem.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Velmi snadná instalace a zatím 100% funkčnost.

Nedostatky žádné

Prozatím velká spokojenost. Děkuji.

Registrovaný uživatel5. října 2020

dobře a spolehlivě funguje, poměr cena/výkon je velmi dobrá

Registrovaný uživatel29. srpna 2020

Super, jednoduché a funguje bez problemu

madus24. července 2020

- funguje jak má - pěkná je variabilita trysek - díky solárnímu systému nemusím na noc a když prší odpojovat - používám v jezírku cca 1,3m3 a je to tak akorát, aby mi nestříkala voda mimo - mám v jezírku dlouhou řasu a v kombinaci s Bio do jezírek 1x za měsíc řasa pomalu zkomírá, tak se jí snad letos konečně zbavím - kvůli řase čistím houbičku (filtr) tak 1x za dva dny

Registrovaný uživatel12. července 2019

není potřeba el. energii

Funguje jak má, a co se od něj čeká