Super,čisté jezirko

Super,čisté jezirko
Funguje, naprostá spokojenost
Perfektně funguje, zapnut pořád mimo čištěni
Doporučuji. Máme ho cca 3 měsíce a funguje, ,použité na zahradním jezírku 400l s osazením ryb 1 karas 17cm a 7 karasu 6cm.
Jezírko rychle vyčistil
Voda v jezírku je stále čistá, zatím spokojenost.
Opravdu vodu vyčistí
Ve fitracní nádobě zůstává usazený kal, který nelze vypustit, musí e
Funguje, ale má své chybičky
Používám na káď o objemu 1000 l se střední osádkou ryb. Filtr zatím funguje perfektně.
velmi nízká účinnost, v porovnání s menšími a levnějšími produkty
Vynikající poměr cena/výkon
snadná instalace
podrobnější návod
již s ním mám letité dobré zkušenosti
křišťálová voda v jezírku
Na menší jezírko plně dostačující, po pár dnech je vidět až na dno
pro mě finančně dostupný
pro jezírko 4m3 dle informací pracovníka Banatu nedostačující a dle výrobce
stačí na 5m3, myslela jsem si, že voda bude průzračná, ale je lehce zelená
jsem spokojená na 80%
dostupná cena,splňuje vše,co jsem od této filtrace očekávala,snadná montáž i údržba,jede 24 hodin
Zatím funguje dobře, tichý chod, UV lampa.
- Velmi kvalitní provedení
- Tichý chod
- UV lampa
...oproti minulé sezóně bez filtrace je voda mnohem průzračnější a ryby zdravější. Použito v malém jezírku jen cca 0,6 m3 s velmi malým počtem ryb, na větší bych určitě volil vyšší typ.
- Oba napájecí kabely mohly mít 5m
- Součástí mohla být přímo nějaká redukce pro výtokový otvor na běžné jezírkové hadice, investice na přechodku z 50mm není velká (do 70,- Kč), ale je to zbytečná starost navíc
- Velmi zásadní pro správné fungování s hadicí na výtoku je výběr umístění filtrace, díky tomu, že není tlaková je nutné aby šla výstupní hadice ihned "do spádu", jinak filtrace čas od času nepříjemně "chrchlá" :-). Při použití v potůčku nebo kaskádě bez problémů.
Skvělá a bezvadně fungující filtrace pro malá jezírka
vše plus
krátká hadice
Po asi dvou týdnech úplně průzračná voda vidím až na dno jezírka.
S tímto výrobkem jsem velmi spokojená