Velká spokojenost a koupeno v akci. Co velmi kladně hodnotím jsou u truhlíku kolečka, což usnadňuje manipulaci.

Truhlík Plastia Berberis Trio je vysoce hodnocen pro kvalitní zpracování, praktické funkce a estetický vzhled. Uživatelé oceňují jeho modularitu, kapacitu a snadnou manipulaci, i když někteří zmiňují vyšší cenu. Pro běžné použití na balkonech a terasách se osvědčuje jako spolehlivý a funkční.
Pevný kvalitní plast, dokupuji další po několika letech.
Stoji za ty peníze neváhejte. Žádný nekvalitní šunt.
lehký
velký obsah zeminy a vody, uváděný týden bez zálivky nevydrží, ale ve vedrech není problém s vyschnutím substrátu. Letos jsem dokoupila další kusy
velmi dobré na balkony, terasy i betonové plochy na zahradě, kde jsou chráněné před deštěm, ale nelze tam zřídit záhon.
přesně co jsemchtěla
Mám rok první kusy, a za mně nejlepší na trhu. Velká kapacita vody, takže stačilo dolít jednou za 5-7 dní, občas přihnojit. Měla jsem rajčata zkušebně v různých velkokapacitních květináčích, ale tyhle vyhrály na celé čáře. Takže překousnu cenu a postupně půjde všecno do těchto
Pro mně dražší, ale perfektně se osvědčily, takže budiž
Pěstuji na terase, nemusím řešit váhu, tak mám i vyvýšené záhony, ale postupně je vyměním za tohle. Snadno se v tom ošetřují rostliny, mám přehled o množství vody, a jako bonus vypadají opravdu hezky
- moznost vyjmuti kazdeho kontejneru (ma i skryta madla)
- pamamatovano i na to, ze se k rostlinam davaji i tyce - vymysleno na to 'udelatko', aby tyc dobre sedela a nekyvala se
- moznost ke kontrejeru pridat kolecka (soucast baleni)
- pekny design
- moznost volby vice barev
- nebyla jsem si jista, jestli mam kvetinace spravne pripravene - brala bych nejaky navod - ze samolepek a obrazku na obalech, neni vse uplne jasne
Účelnost, hezký vzhled, velmi prakticé
vypadá moc hezky, akorát se mi vešel
Funkce,
modularita a příslušenství,