Dárek pro děti.

Dárek pro děti.
Prima pro deti. Navyk na myti s radosti.
Hraje pri sebemensim tuknuti.
Kupuji opakovane.
Druhý den se melodie začala zasekávat a přestala hrát. Kupovala jsem jen kvůli písničce, takže k ničemu.
Pre deti ako stvorené, hlavne je počuť, či si umyli ruky alebo nie - a takto sa nestane, žeby zabudli.
Mydlo je príjemné, aj vôňa.
… uvidíme koľko vydrží baterka. Sama som zvedavá.
Ja som ho skusala len raz po odbalení a hralo mi to iba pár úvodných tónov, ale deťom to funguje tak asi bude chyba na mojej strane.
Za tie peniaze treba skúsiť, hlavne pri začiatkoch učenia (osamostatnenia) je to pomoc aby sa dieťa naučilo a nezabudlo na mydlo. Odporúčam.
Vynikající...
Děti pořád chodí do koupelny
Děti si vždy umyjí ruce
Písnička se rozezní při sebemenším dotyku, nevyhazovat pojistku.
Jako dárek do domácnosti, kde to nemusíte poslouchat, vynikající.
Děti nadšené.
Hezká vůně
Prakticky během jednoho dne přestalo hrát, nejdřív jen kousek písničky, potom celou. Navíc hraje nějakou novou písničku, ne původní song.
skvělá zábava pro děti, vždy si umyjí ruce
Pro děti pěkné.
Hraje kdykoliv se dotknete obalu.
Koupila jsem vnukovi, protože vnučky hrající mýdlo už mají, děti jsou velmi spokojené a mají radost z mytí.
Zápory žádné jsem nezjistila.
Doporučuji pro děti.
Neodolatelná melodie žraločka, děti nadšené, rodiče už méně... ;-) mýdlo hezky voní.
Občas se spustí i při zavření dveří do koupelny...
Děti spokojené
Příjemná vune
Dcerce 3 roky se libi
Hraje při každém posunutí pohybu dotyku nejen pro zmáčknutí což se mi nelíbí. A cekala jsem že bude hrát píseň baby shark, dady shark a ne o umývání rukou.... To se dcera ptám proč je melodie stejná ale slova jiné. Úplně nemusime doma tu zvykackovou vůni uvítala bych i jine.
Fajn kravinka ale čekala jsem víc.
Děti si teď myjí ruce bez upozorňování.
Bezva dárek.
pobaví celou rodinu
občas si hraje melodie i bez dotyku sám
Hraje při jakémkoliv otřesu v koupelně a všem, hlavně rodičům, jde ta melodie už na nervy... :(
hrací tekuté mýdlo pro děti,kouzelné,hned se dětem více chce mýt ručičky
žádné-jen cena
doporučuji,poutavě se děti vedou k častějšímu mytí ručiček
Pro děti úžasné, melodie není jen jedna
Pro rodiče horror, pokud se ztratí pojistka na vypnutí