Vysavač Recenze Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Recenze Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Vysavač Philips FC6728/01 v sobě spojuje 3 funkce - tyčový vysavač, mop a ruční vysavač, je určen pro mokré i suché čištění. Předností bezsáčkového vysavače SpeedPro Aqua je i jeho výkon, který díky 21,6V Li-Ion-ové baterií vydrží na jedno nabití vysávat a stírat až 50 minut, v turbo režimu 22 min. Hubice s LED osvětlením zachycuje prach a nečistoty ze všech stran pro rychlé a účinné…

D&T24. března 2024

Dlouhá výdrž baterie Vysoký výkon na turbo Manipulace Vzhled Snadná výměna trubic Mopování je docela snadné a docela hojně to využívám, k mému překvapení.

Při namontování držáku na zeď Philips nesedí k nabíječce. Musím držák převrat a jemně naklonit, aby vahou vysavač dosedl na magnetickou nabíječku. Časté čištění filtru, aby byl zachován sací výkon. Tím, že je motor i nádrž na prach v horní části, v úzkých místech se s ním těžce manipuluje, například při luxování auta je skoro nemožné dostat se pod zadní sedačky bez nějaké speciální ohebné hadice. Při delším luxování mohou bolet ruce.

Měl jsem jako první tyčový vysavač na baterie Electrolux, vydržel skoro 10 let a předal jsem ho ještě rodičům na "dožití". Philips se už skoro vyrovná klasickým vysavačům, i když jejich síly stále nedosahuje, tak toho odstraní dost, že z 95% klasický vysavač nepotřebujete. Ale na rychlé vyluxování baráku je to super. Žádné tahání šňůry, s klasickým luxem mám problém s oboucháním rohů stěn, to tady nehrozí, takže za mě určitě doporučuji.

vitezslav.otruba26. ledna 2024

Lehký, málo hlučný a dobře vysává i vytírá.

Doporučuji pořídit.

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

vysává perfektně jak na sucho tak mokro

jsem ráda,že jsem si tyčový vysavač koupila

Registrovaný uživatel17. dubna 2022

Velmi dobrá manipulace s vysavačem a jeho příslušenstvím.

Akumulátor nevydrží udávanou dobu.

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

Výkon, osvětlení, nízká výška - vejde se pod gauč

Doporučuji, je skvělý

Registrovaný uživatel23. září 2021

Lehká manipulace,jednoduchá obsluha.

Dlouhé nabíjení 5hod.pri provozu necelých 50min.

Znovu bych nekoupila.

Registrovaný uživatel5. září 2021

Lehký, snadné zacházení. Dobrě funguje při mytí podlahy.