Autosedačka Recenze Petite&Mars Prime II Isofix 2018

Recenze Petite&Mars Prime II Isofix 2018

Pohodlná, bezpečná autosedačka s Isofixem, která roste s dítětem. Je určená pro děti tří věkových skupin I/II/III (9-36 kg). Přizpůsobí se každé fázi růstu děťátka, jednoduše ji napolohujete na spaní a je nastavitelná do výšky. Poskytuje ochranu, pocit bezpečí a komfortu.

Sylva Marková16. listopadu 2023

Nejde vyměňovat z auta

Už bych ji nikdy nechtela

Registrovaný uživatel18. května 2023

Neustále máme přetočené pásy, jde hodně těžce polohovat a to do polohy ktera ani není znát od normální polohy v sedě.

Nespokojenost

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Můžu zatím hodnotit jen co se vzhledu týče, máme jako dárek pro vnoučka, který se teprve teď narodil. Jsme spokojeni výrobek splnil naše očekávání, objednávali jsme na základě recenzí.

Zatím vlastní zkušenost s výrobkem nemáme

Varianta šedá
Registrovaný uživatel31. prosince 2020

lze instalovat bez ISOFIX, upevnění sedačky několikrát jištěné, zdá se být celkem bytelná a bezpečná, ale při nehodě jsme naštěstí zatím neměli šanci jí vyzkoušet,

čekal jsem větší polohovatelnost sedačky - položit dítě do ležící polohy lze jen málo

vypadá bytelně, za dobrou cenu, certifikovaná bezpečnost

Varianta modrá
Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Kvalitni, dcera v ní je spokojená i při dlouhých trasach

Zlepšila bych zapínání, jinak super

Varianta červená
Registrovaný uživatel29. listopadu 2020