Hlavní obsah stránky
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Petra Lorenzovi

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Petra Lorenzovi

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2007, počet stran 152, slovenština, brožovanáRady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.

Parametry

VýrobceOttovo Nakladatelství
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykslovenština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran152
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2007
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbabrožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo80-7360-484-1
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Ottovo Nakladatelství

Všechny kuchařky a nápoje Ottovo Nakladatelství