Recenze PAYOT Osvěžující hydratační maska (Hydra 24 Masque) 50 ml

Payot Hydra 24+ Hydrating Comforting Mask hydratační maska 50ml Hydratační pleťová maska Payot Hydra 24+ Hydrating Comforting Mask.Maska Payot Hydra 24+ Hydrating Comforting Mask hloubkově pleť hydratuje. Zabraňuje vysušování a pnutí. Dodává pleti komfort a jemnost. Použití: Aplikujte na obličej a krk.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Maska PAYOT Hydra 24 Masque je pro většinu uživatelů účinná v hydrataci a zanechává pleť příjemně osvěženou. Někteří však zmiňují, že pro sušší typy pleti nemusí být hydratace dostatečná a obal má své nedostatky. Celkově je produkt vhodný pro ty, kteří hledají hydratační masku s příjemnou aplikací.

• Dobře hydratuje
  • Nedráždí pleť
  • Příjemná aplikace a pocit na pleti
  • Viditelné zlepšení pleti
  • Dobře se roztírá po pleti
  • Obsahuje silikony
  • Nedostatečný hydratační účinek pro některé typy pleti
  • Obal ve formě tuby neumožňuje vyčerpat celý produkt
  • Při zmáčknutí vystříkne zbytečně moc produktu

Registrovaný uživatel12. července 2022

plne vyhovuje

plet odlehci projasni hydratuje

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Opravdu skvělá maska. Pleť výborně hydratuje. Má krásnou parfemaci, už při aplikaci se cítím krásná.

Určitě si objednám i větší balení.

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Nejlepší hydratacni maska

Registrovaný uživatel10. září 2021

Viditelné zlepšení pleti. Dobře hydratuje. Dobře se roztírá po pleti.

Obal ve formě tuby neumožní vyčerpat celý produkt. Navíc kolikrát při zmáčknutí vystříkne zbytečně moc produktu mimo prst. Uvítala bych klasické plastové nebo skleněné kalíšky.

Pro větší efekt doporučuji jeho každodenní použití na noc místo nočního krému.

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Maska není špatná, ale třeba noční hydratační maska od Origins mi vyhovuje víc. Po nanesení trochu zaschne a když ji smyju, musím ještě stejně použít hydratační krém. Za mě tedy málo hydratační účinek. Mám smíšenou pleť s tím, že v zimě ji mám sušší, v létě naopak mastnější. Masku používám jednou týdně po peelingu.

Registrovaný uživatel25. května 2020

Perfektně hydratuje