Forma na pečení Recenze Orion Keramická forma na pečení chleba 33 x 27 x 16 cm

Recenze Orion Keramická forma na pečení chleba 33 x 27 x 16 cm

Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení Vám vydrží několik let. .

Registrovaný uživatel11. října 2025

Bohuzel asi po dvou mesicich uzivani (peceni chleba) praskla.

Uz bych si ji nekoupila.

eva26. července 2025

Rozkošná věcička

V návodu stojí, že se nemá dávat do rozpálené trouby… Ale jak mám formu používat na pečení chleba? Nevím, zda autor této mísy někdy chleba pekl, ale ten se obvykle dává do velmi rozpálené trouby

Registrovaný uživatel28. března 2023

Jako celiak si pravidelně peču chleba a zkoušela jsem různé formy a tahle se mi zdá nejlepší.

verunicka4. března 2023

Z formy na chléb jsme měli velkou radost. Chléb je z formy velice chutný. Lze použít i na pečení masa.

Bohužel je nekvalitní a praská. Při dodržení všech postupů, aby nedocházelo k teplotním šokům nám již druhá forma praskla. Chléb pečeme pravidelně 2 krát v týdnu. 1. formu nám reklamaci uznali. Praskla asi po 14-ti dnech používání a 2. máme prozatím v reklamačním řízení.

Formu bych si už nekoupila. Také z důvodu, že je glazovaná jen z jedné strany a nelze umývat v myčce.

Suzan Proch30. května 2022

Hezký design

Neodolnost, neslinutost a pravděpodobně i nevhodný výpal výrobku

Do elektrické trouby možná vhodné avšak k dělání chleba, který se dovnitř vkládá při 230 je to nekvalitní a do dřevo pece absolutně nevhodné hned praská. Z pohledu amatérského pekaře a keramika nedoporučuji.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Chleba se připadá ke stěně formy

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Splňuje očekávání

Registrovaný uživatel26. července 2018

Tato forma mne zaujala designově,je vyrobena kvalitně a na pečení domácího chleba ideální.Maximální spokojenost.