Recenze Orava VY-224 G

Orava VY-224 G je ruční vysavač, který je určený pro snadný a rychlý úklid domácnosti či interiéru vozidla. Tento bezsáčkový vysavač disponuje výkonem 100 wattů a je vhodný pro vysávání jak suchých, tak i mokrých nečistot. Je vybaven omyvatelným permanentním filtrem, který zajišťuje snadnou údržbu a dlouhou životnost. Vysavač Orava VY-224 G je navržen s ohledem na pohodlí uživatele.

Adal12. listopadu 2025

Velmi dobrý výkon na všech površích. Dobře se drží. Dlouhá výdrž baterie

Pety24. května 2025

Cena+ výkon spokojenost

Registrovaný uživatel21. října 2023

Měli jsme úplně stejný 7 let, už byla slabá baterie, tak jsme si pořídili nový, je super.

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

pěkný vzhled, kupodivu příjemný zvuk, malý a skladný

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

Dlouhá výdrž a prostě skvělý,Tento jsem koupila pro dceru,protože já ho mám třeti rok a naprostá spokojenos

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

dobre se s vysavacem pracuje

Registrovaný uživatel13. října 2021

Na hladké povrchy super věc, ve dvou místnostech s tím zametáme plovoučky a super to.

Není moc vhodný na koberce s vlasem

Rozhodně nelituji koupě je to užitečná věc. Po schodech stále v bytě že navždy velký vysavač, teď na tuto práci používáme tenhle malý a spokojenost.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Velmi šikovný, do ruky, dobře saje, dobrá cena, používám obden