Výborný tah motoru
Prokluzování kol

Výborný tah motoru
Prokluzování kol
Vynikající výkon. /činnost sečení výrazně klesá s výškou trávy, nicméně variabilita nastavení výšky sečení umožňuje tento problém překonat. Pokud jde o vysokou trávu, bylo nutné na první posečení využít bubnové sekačky.
Provedení ovládacích pák není dokonalé, poměrně často dochází je skřípnutí pokožky dlaní.
Estetické provedení je sice dokonalé, ale poněkud na úkor pevnosti. Například dekorační plastový prvek (přilepený) na čelní straně sekačky na plechovém krytu rotačních nožů je náchylný k prasknutí.
Nedrží směr při sečení po vrstevnici i v mírně svažitém terénu a má silnou tendenci sjíždět dolů.
Má za sebou zatím asi 5 hodin intenzivní práce. Spotřeba se zdá být přiměřená výkonu.
Nepříjemná je manipulace s vyléváním benzinu a oleje - hmotnost sekačky a její tvar a rozměry tuto činnost komplikují.
Zdá se, že sekačka bude plně vyhovovat pro účel, pro nějž jsem si ji pořídil.
Snadná obsluha.
Není vypouštěcí šroub na olej.
Absence sitiče
Stará byla lepší :-)
Raketa
hluk
Zatím jsem nic neobdržel
Spolehlivá a osvědčená, praxí prověřená italská kvalita v nové Oleo-Mac verzi. Ideální na velké plochy. Oproti předešlým modelům mnohem lehčí. Výhodou i možnost mulčování atd.
zatím jsem nepoužil
Snadné sekání díky pojezdu, skvěle seče a má opravdu velký sběrný koš, což velmi usnadňuje a urychluje práci. Konečně je pro mne sekání trávy příjemnou činností.
První startování po delší době stání je pro ženu fyzicky náročnější. Ale pak už je každé další nahození motoru pohodové.
Neměnila bych. :-)
Relativne ticha, dobre startuje, dobre se ovlada.
Pokud plny kos uchopite za madlo a jdete vysypat, polovina travy cestou vypadne. Spatne se i z kose vysypava trava. Mozna je to tim, ze jsem dosud mel cely plastovy a stale drzel tvar, tenhle hadrovy se deformuje a je to nesikovne.
Az na ten kos je ok.
Po prvním sekání nemám žádný problém,koš se krásně plní
Na mě krátké madlo ovládání,když jdu za sekačkou kopu do zběrného koše.
Lehké startování
Koš na trávu se málo naplňuje.
Zatím spokojenost.
Po třetím sekání odešel pojezd
Jako pro ženu, snadná manipulace
Motorově dobrý stroj
Výhoz je velmi dobrý