Nejlepší!!!

Truhlík Nohel Garden Lebiš je podle recenzí velmi oblíbený pro svůj funkční samozavlažovací systém, elegantní vzhled a dlouhou životnost. Uživatelé oceňují, že zabraňuje přemokření a umožňuje pěstování rostlin s dlouhými převisy. Někteří však upozorňují na menší pevnost okrajů a méně odolný plast oproti dřívějším verzím.
Nejlepší!!!
Používám už mnoho let, a jsem velmi spokojená a vždycky se k těmto truhlíku vracím
Jsem velmi spokojená objednávám už po několikáté
S truhlíky se musí zacházet velmi opatrně Plast je podle mého názoru trochu ochuzený než býval
S truhlíky jsem velmi spokojená nemusí se tak casto zalivat
Nejlepší samozavlažovací truhlíky
Truhlíky jsou bezvadné mám s nimi zkušenosti zbdrivejska.
vynikající samo zavlažovací truhlík
Knoty a vysoký podtácek.
Uvažuji o koupi dalších truhlíků.
Používám delší dobu,systém je funkční
Nedostatkem je menší pevnost okrajů, které dost často praskají
Dobře se zalévá, rostliny se v něm nepřemokří, používám tyto truhlíky mnoho let a ze všech samozavlažovacích typů se mi nejlépe osvědčily.
Nemám žádnou negativní připomínku, jen bych uvítala i větší rozměr (cca o 10 cm delší).
Jsem s truhlíky Lebiš velmi spokojená.
Tento typ truhlíku jsem si oblíbila. Umožňuje samozavlažování, přitom ale neubírá místo pro hlínu.
Nejlepší samozavlažovací truhlík, jaký znám;-)
Hluboká miska pro vodu.
Mám s nimi již delší dobu zkušenost a vřele doporučuji.
Tento truhlík je naprosto skvělý, žádný jiný není tak výborně vyřešen. Tento typ používám již mnoho let a pořád slouží. Potřebovala jsem doplnit počet.
Po všech stránkách naprostá spokojenost.
Mam koš s tímto truhlikem už asi 10 let zaveseny na balkoně, ten půVodní dosloužil. Zakoupila jsem nový.
dlouholetá zkušenost pěstuji v nich především muškáty velmi dlouhé převisy
Vel,mi jsem si ten truhlík oblíbila. Akorát rozměry, elegantní vzhled i příznivá cena.