Truhlík Recenze Nohel Garden Lebiš 51 cm hnědý

Recenze Nohel Garden Lebiš 51 cm hnědý

Samozavlažovací hnědý truhlík složený z truhlíku s provlečenými knoty a z vysoké misky, kde jsou knoty ponořeny do vody. Miska má v sobě tyčky, které drží truhlík ve vyvýšené poloze, aby vznikl, co největší prostor pro zálivkovou vodu. Zalévá se do misky. Truhlík je dlouhý 48 cm a miska delší 51 cm.

Registrovaný uživatel3. května 2025

dobrý samozavlažovací systém

miladam7. dubna 2025

Lebiš truhlíky považuji za jedny z nejlepších, jsou opatřeny knoty, které dokonale nasávají vodu z misky a proto se nemusí tak často zalévat.

Registrovaný uživatel7. dubna 2025

nejlepší samozavlažovací truhlík co jsem měla - kupuji opakovaně

rsvatosova17. března 2025

Jedině tento knotovy truhlík používám a kytičky jsou na chatě, kam se dostanu jednou za týden, skvostné!!

Registrovaný uživatel2. května 2024

Pevné lehké truhlíky funkční zavlažování, používám je už řadu let.

Registrovaný uživatel28. května 2023

nejlepší systém samozavlažovacích truhlíků,je snadno kontrolovatelné množství vody

Registrovaný uživatel11. září 2022

Tyto truhlíky mám už 20 roků, jsem s nimi velmi spokojena. Letos mně vitr 2 shodil a rozbily se, preto jsem byla velmi ráda, že jsou někde ještě v prodeji.

Registrovaný uživatel17. července 2022

Částečně poškozeno, reklamace vyřízená k úplné spokojenosti. Doporučuji

Registrovaný uživatel16. července 2021

Používám již minimálně 15 let. Zkoušela jsem koupit jiné typy samozavlažovycích truhlíků, ale žádný se Lebišovu nevyrovná. Voda ve spodní nádobě pomocí knotů zásobuje kořeny rostlin v samotném truhlíku, květiny mají dostatek vláhy po celý den i na přímém slunci. Naprostá spokojenost, doporučuji.

Registrovaný uživatel7. července 2021

SNADNÉ ZALÉVÁNÍ.