Aroma difuzér Recenze Nobilis Tilia Mini difuzér

Recenze Nobilis Tilia Mini difuzér

Malý přenosný difuzér je ideální nejen na cesty, ale i do dětského pokoje či na pracovní stůl. Obsahuje zabudovanou baterii, pohánějící ventilátor, který urychluje rozptylování éterických olejů v ovzduší, oleje nezahřívá a udržuje tak jejich konstantní kvalitu.

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Po nabití funguje bez připojení do elektřiny. Malý, praktický, vhodný do auta, kanceláře, dětského pokoje.

Pouze pro malé prostory viz m2 v informačním letáku, info je i online u produktu. Délka nabití přístroje je zatím pro mě nejasná. Asi po hodině bliká kontrolka.

Je to bez vody a svíčky, praktické, pro malé prostory, může být i v dosahu dítěte, bezpečné.

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Malý difuzérek jsem si pořídila do auta. Neholduji vonným stromečkům a umělým vůním, takže moc ráda používám přírodní éterické oleje. Poprvé jsme difuzér vyzkoušeli doma. Po nabití vydrží skutečně dlouho a provoní celou místnost. Chválím :-)

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Rychlá a jednoduchá manipulace, nemusí se nikam lít voda, dětem se líbí osvětlení.

zatím jsme nic neobjevili

Registrovaný uživatel17. října 2021

Nabíjí se jako mobil, je přenosný, malý. Jsem sním nadmíru spokojená, jezdí snámi všude.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Je skladný, vhodný na cesty.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Úspora mista

Je to na malý prostor, ale s tim jsem pocitala a nevadi mi to.

Registrovaný uživatel7. února 2021

slouží zároveň i jako lampička, je snadno přenositelný, takže si ho můžete vzít i s sebou pokud někam jedete a hodí se i do míst, kde je poměrně vlhko, neboť nefunguje na vodní bázi.