Vysavač Recenze Niceboy ION Hurricane H9 černý

Recenze Niceboy ION Hurricane H9 černý

Niceboy ION Hurricane H9 je akumulátorový tyčový vysavač, který díky svému designu 2v1 nabízí flexibilní řešení pro úklid domácnosti. Tento vysavač lze snadno přeměnit z tyčového na ruční, což umožňuje efektivní úklid jak větších ploch, tak těžko dostupných míst, jako jsou rohy, nábytek nebo interiér automobilu. Díky této variabilitě je vhodný pro různé typy uživatelů, kteří hledají univerzální a…

Patrik Fialka16. ledna 2026

Zpracování co do kvality je to úroveň Dyson. Výbava v balení, fungování vysavače včetně síly sání na jedničku a za skvělou cenu proti konkurenci.

Tinabarbusova13. ledna 2026

dobrá cena, výdrž baterie, nástavce na vysávání sedačky, stojan

nemá zápory jsem spokojená

Vysavač máme doma primárně na velký úklid bytu 3kk. Baterie po vysátí podlahy bezproblémů vydrží i na následné vysátí sedačky. Jsem s ním velmi spokojená a byl za dobrou cenu.

Lengi Michal27. května 2025

Ruční i tyčový vysavač v jednom (úklid bytu + auta). Saje dostatečně. V balení je stojan i dost nástavců na úklid auta nebo kuchyňské linky. Baterka mi ještě při úklidu nedošla.

Registrovaný uživatel21. března 2025

Sací výkon ma príjemne prekvapil.

S produktom sme spokojní, robí sa s ním veľmi dobre.