Rybářské oblečení Recenze Nash Tackle Polar Boots 43

Recenze Nash Tackle Polar Boots 43

Kvalitní boty s fleecovou podšívkou a s typickým ZT komfortem pro pohodlí Vašich chodidel i v těch nejnáročnějších podmínkách jsou od značky Nash Tackle. Boty mají izolační podešev a tepelnou vnitřní vložku. Boty jsou vodotěsné, snadno omyvatelné a s protiskluzovou podrážkou TPR, která zaručuje výbornou odolnost při ohýbání. Šněrování s kovovými očky zaručuje optimální přizpůsobení a podporu…

adam.drulak3. prosince 2023

Je v nich fakt teplo. Kombinace bot a gumáků SUPER! Pohodlné Sedí hezky na noze a příjemně se v nich chodí.

Trošku hůř se do nich leze, ale nesmíte být líný a pořádně si rozvázat botu a roztáhnout. Zbytečně dlouhé tkaničky, teda pokud z nich nechcete mít zimní brusle, ale někomu to může vyhovovat.

Celkově boty od značky Nash nezklamali. Kupoval jsem boty na jistotu a věděl jsem, že kupuji kvalitu. Tyto boty opravdu doporučuji.

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

Spodní část pravé boty ve výši kotníku je špatně tvarována, vyhlá směrem k noze, a dře nohu. Nedá se v tom chodit. Rovněž levá bota v oblasti paty dělá to samé. Je to místo kde jsou spojeny dva různé materiály. Jednoduše jsem zklamán. Ale co by chtěl čloověk za tú cenu od made in china.

Tento obchod mi jednoduše nevyšel. Moje chyba. Boty si už musím zkusit než je koupím.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Nepohodlné a je v nich zima i když nemrzne. V mrazu tragédie, mrznou v nich nohy.

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

Kvalita firmy Nash.Mám od této značky veškeré oblečení včetně zimního ZT Tolerance a velká spokojenost.