Opravdu funguje.

Opravdu funguje.
Používán v létě hlavně do tenisek a v horku na osvěžení unavených nohou. Příjemně chladivý a jemně voňavý. Určitě ho budu používat do zimní obuvi. Já jsem velmi spokojená.
I přes vyšší cenu vřele doporučuji
svěží vůně
super a funguje
Je mi líto, že dávám tak nízké hodnocení. Je to možná i dost nespravedlivé. Ale stalo se, že hned při první příležitosti sprej spadl na podlahu (z výšky stolu a na lino) a lahvička se rozletěla na kousky, takže jsem účinky přípravku ani nemohl vyzkoušet, jen jsem musel likvidovat následky nečekané havárie. Kdyby lahvička byla skleněná, určitě by se nerozbila. Velmi nepříjemně mne to překvapilo.
Zatím nevím, objednala jsem si ho poprvé.
Vybornej
Používám denně, skvělý přípravek, chodím naboso
funguje perfektně
budu kupovat nadále
-zaujalo mě, že obsahuje podle reklamy i stříbro, které by mělo omezit působení bakterií, chtěla jsem to vyzkoušet
-po použití mám na nohou příjemné pocity, je to osvěžující
- používám přípravek jednou za dva až tři dny
zatím jsem nic neobjevila
určitě budu přípravek používat i nadále, pokud bude dosažitelný a doporučuji ho všem, kteří chtějí mít nohy v pohodě
Protože jsem ho potřebovala a používáme ho po dlouhém nošení bot. Je skvělý a jsem ráda, že jsem si ho koupila
svěží, příjemný
Odstraňuje zápach, osvěžuje a prostě dělá to, co bylo deklarováno.
Příjemný
Nejde sprejovat z jiné pozice
Dobrý pocit.