Odstraňovač zápachu nohou Recenze Nanolab Deo Foot Shoe Mentol osvěžující sprej do bot i na nohy se stříbrem

Sprej jako prevence i řešení problémů se zápachem. Nepříjemnému zápachu nohou a bot můžete zabránit použitím účinné dezinfekce, ta pohltí zápach, a navíc bojuje proti pocení nohou a proti plísním. Sprej s obsahem koloidního stříbra a mentolu také působí jako prevence. Sprej na nohy a do bot Deo Foot Shoe obsahuje aktivní nano stříbro, které slouží jako účinná dezinfekce.

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

Opravdu funguje.

Registrovaný uživatel14. října 2022

Používán v létě hlavně do tenisek a v horku na osvěžení unavených nohou. Příjemně chladivý a jemně voňavý. Určitě ho budu používat do zimní obuvi. Já jsem velmi spokojená.

I přes vyšší cenu vřele doporučuji

Registrovaný uživatel21. listopadu 2021

svěží vůně

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

super a funguje

Registrovaný uživatel15. října 2021

Je mi líto, že dávám tak nízké hodnocení. Je to možná i dost nespravedlivé. Ale stalo se, že hned při první příležitosti sprej spadl na podlahu (z výšky stolu a na lino) a lahvička se rozletěla na kousky, takže jsem účinky přípravku ani nemohl vyzkoušet, jen jsem musel likvidovat následky nečekané havárie. Kdyby lahvička byla skleněná, určitě by se nerozbila. Velmi nepříjemně mne to překvapilo.

Registrovaný uživatel16. září 2021

Zatím nevím, objednala jsem si ho poprvé.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Vybornej

Registrovaný uživatel28. července 2021

Používám denně, skvělý přípravek, chodím naboso

Registrovaný uživatel27. července 2021

funguje perfektně

budu kupovat nadále

Registrovaný uživatel11. července 2021

-zaujalo mě, že obsahuje podle reklamy i stříbro, které by mělo omezit působení bakterií, chtěla jsem to vyzkoušet -po použití mám na nohou příjemné pocity, je to osvěžující - používám přípravek jednou za dva až tři dny

zatím jsem nic neobjevila

určitě budu přípravek používat i nadále, pokud bude dosažitelný a doporučuji ho všem, kteří chtějí mít nohy v pohodě

Registrovaný uživatel1. června 2021

Protože jsem ho potřebovala a používáme ho po dlouhém nošení bot. Je skvělý a jsem ráda, že jsem si ho koupila

Registrovaný uživatel21. května 2021

svěží, příjemný

Registrovaný uživatel6. května 2021

Odstraňuje zápach, osvěžuje a prostě dělá to, co bylo deklarováno.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Příjemný

Nejde sprejovat z jiné pozice

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Dobrý pocit.