Vodní mlha Recenze Naau BD-10FT

Recenze Naau BD-10FT

Vodní mlha vám zpříjemní prožití horkých letních dnů, a také vyřeší problém se zavlažováním. Deset trysek na jedné hadici, které po připojení k přívodu vody vytvářejí vodní mlhu, zajistí příjemné osvěžení a zavlaží rostliny na zahradě či terase. Délka hadice je 10 m.

zu.albrecht12. srpna 2025

stačí chvilka, pustíme si na terase, hned se osvěží vzduch a lépe se dýchá; na zahradu je krátký, ale pro osvěžení na terase super; instalace nebyla složitá, na zimu ho sundáme, co se týká odolnosti materiálu, nemáme ho tak dlouho..cca 2.sezónu, ale koupili jsme ho i jako dárek několikrát a všude spokojenost..děkujeme

občas tlakem vody vypadne špuntík...a pak ho hledá celá rodina, není tam náhradní, to je škoda..2-3 navíc by se hodily

prima věc na terasu a léto:)), poměr cena/užitek vyhovující

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

Je to dárek

Registrovaný uživatel25. září 2022

První výrobek přišel vadný,po reklamaci firma zaslala zdarma nový.Ten funguje bez závad.Moc děkuji za rychlé vyřízení reklamace,vúbec jsem nedoufal že mi výrobek vyměníte.Klobouk dolú před takovým jednáním.

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

osvěžující

Registrovaný uživatel21. března 2022

jsem po operaci kolene a chci chodit na procházky

zatím vše dobré

uvidím po čase

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Zboží bylo podle mých představ - jsem spokojená