Super chuť a kvalita... včasné doručení zásilky...
Doporučuji při zvýšené fyzické zátěži k nabírání svalové hmoty a regeneraci organismu!

Super chuť a kvalita... včasné doručení zásilky...
Triple Chocolate je super příchuť, ještě lepší je Brownie. Dobrá rozpustnost. Velmi účinně zasytí na delší dobu i při vysoké zátěži. O něco nižší cena než u ostatních produktů.
Zatím jsem žádné nezjistil.
Za mě skvělý. Budu objednávat brzo další.
Velmi dobra chut cookies. Super kdyz nemate za den dostatek jidla a sacharidu urcite doporucuju. Co se tyce vahy tak citim za skoro mesic uzivani zmenu
Ocenil bych radsi formu v pixle ale jinak nic
Super chuť (triple chocolate), stravitelnost, účinky, cena
Výživné
- Skvělá chuť
-obsahuje komplexní cukry
Na mě příliš mnoho bílkoviny, stačilo by cca 5 gramů
Výborný produkt
Pokud chce člověk nabrat pár kilo navíc , tak doporučuji . I příchuť je vcelku dobrá . Doporučuji .
Je to dobrý výrobek mám už sýce své léta ale pomáhá mi a chutná dobře nemám s tím problém.
Cena
Nutriční hodnoty
Dobrý pocit v břiše
Chuť
Rychlost přípravy
Doplněk k jídlu, když je ho málo
Nečekal jsem, že bych se mohl z prášku najíst, ale funguje. Pocitově se po něm cítím skvěle, užívám jako doplněk k jídlu nebo když nestíhám jíst, míchám s trochou proteinu často. Dávky ekvivalentní 300 - 500 kcal. Chuťově výborné. Jedna z nejlevnějších forem jak se v téhle době najíst. Pro studenta top.
chut, rozpustnost, balení
Je v tom lehce cítit ta kukuřice. Nevadí to. Je to trošku jako rozmixované cornflakes s čokoládou. Při dávkování 1 odměrka 2x denně nenadýmá, trávení rychlé, sladkost akorát.
Nízká sladkost.víborne chutná z rozemletými ořechy
přeslazený,nadýmám se po něm jak koza
Maximální účinky na nabrání svalové hmoty, lepší sacharidak ně nám. Za super cenu maximum, sacharidů a vyvážené množství k tomu proteinů. Za mě jednička na trhu co existuje.
Čokoládový byl až moc sladký. A cítil jsem se po něm moc sytý. Jahoda/banán je rozhodně lepší. Rozmíchávám metličkou.
Obsah.
Je cítit jemné prášková chuť.
Za tu cenu super.
Vysoké nutriční hodnoty
Vanilková chuť je natolik sladce výrazná, že se musím přemáhat, abych nápoj vypil...
Bohužel variantu bez příchuti jsem nenalezl, tak to nějak dospotřebuju a nakoupím příště jinde.
chutny
spatne rozpustny
Dobra chut
Pokud mate šejkr bez želizka zůstávají hrudky