Švestka, hmotnost 150 gUmeboshi jsou tradiční japonské švestky, známé pro svou kyselou a slanou chuť. Tyto švestky jsou vyráběny z japonských ume švestek, které se nakládají v mořské soli a barví listy Shiso na charakteristickou červenou barvu.
Doporučené nabídky
Dr.Max LékárnaHodnocení
98% (223 012)
Skladem
Doprava od 59 Kč
Osobní odběr 29 Kč (400)
Doprava od 59 Kč
Osobní odběr 29 Kč (400)
Skladem
Cena
Nejlevnější
119 Kč
Econea.czHodnocení
100% (27 411)
Do týdne
Doprava od 98 Kč
Osobní odběr od 59 Kč (celá ČR)
Doprava od 98 Kč
Osobní odběr od 59 Kč (celá ČR)
Do týdne
Cena170 Kč
Zdravoslav.czHodnocení
98% (2 428)
Skladem
Doprava od 69 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Doprava od 69 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Skladem
Cena159 Kč
GoFresh - Zdravé a čerstvé BIO potravinyHodnoceníPřidat hodnocení
Umeboshi jsou tradiční japonské švestky, známé pro svou kyselou a slanou chuť. Tyto švestky jsou vyráběny z japonských ume švestek, které se nakládají v mořské soli a barví listy Shiso na charakteristickou červenou barvu. Pochoutka se často používá jako doplněk k rýžovým pokrmům, sushi nebo k dochucení polévek a omáček.
Švestičky Umeboshi se sklízejí na jaře, ihned po sklizni se nasolí a nechají několik dní sušit na slunci, následně se naloží do slaného nálevu a fermentují. Červená tekutina uvolněná při kvašení se nazývá Ume-Su, ale známá je také jako umeocet.