Sekačka Recenze MTF SP 535 HW 4S

Recenze MTF SP 535 HW 4S

Multifunkční model se 4 rychlostní převodovkou a systémem 4v1 (sběr trávy, zadní i boční odhoz, mulčování) je ideální volbou pro náročného zákazníka, který hledá kvalitu a výkon. O ten se stará motorový klenot z dílny Honda s rozvodem OHV. Samozřejmostí je centrální nastavení výšky sečení, prvotřídní materiály i zpracování, ergonomická a snadno nastavitelná madla nebo koš s antiprachovou…

Registrovaný uživatel1. srpna 2025

Je to vynikající stroj. Ten samý jsem u Mountfieldu koupil v roce 2007. Do dnes stále funguje. Motor bezvadný a silný. Jen se začal rozpadat koš, šasi se pod předními rozpadlo a upadávala přední kola i s hřídelí. Několikáta domácí kutilska oprava mě přiměla využít pěkné slevy a koupit sekacku novou - tu samou. Všechny věci, které mě občas na staré sekačce mrzely, tak na té nové jsou dovedeny k dokonalosti: - hrdlo na dolevani oleje - pevnost uchycení madel - výztuha koše a ta velká kola ... paráda - výborně se startuje V několika recenzích jsem četl, že víko koše nedoléhá a tráva vylétá během sečení na obsluhu. Pokud si ale objednáte sekacku v krabici, což byl i můj případ, stačí mít oči otevřené a umístit pružiny, které drží víko koše na správná místa. A hned je problém s nedoléhá ním pryč.

stanislav.macura1. října 2024

seče i vyšší trávu

pro přepravu sekačky nelze vypnout pohon nože. potřebuji sekačku přemisťovat po terénu do kopce do vedlejší lokality

celkem ujde

Registrovaný uživatel3. září 2024

Kvalitní stroj perfektně sbírá samozřejmě při dodržení pravidla sekání 1/3 délky trávníku

Registrovaný uživatel1. září 2024

spokokjenost

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

Čas ukáže. Je brzo komentovat.

Po14 dnech sekání skřípe madlo. Materiál kov s plastem.

Láďa9. září 2020

Koupil jsem, protože byla za 10.980,- a má motor Honda, to je taky jediná kladná věc

Pohon, šasi, koš jedno velké neštěstí - koš obzvlášt, lítá vše do ksichtu protože se koš začné při plnění prohýbat a víko se nedovře, vysypat koš normálně nelze kvůli konstrukci-musí se částečně vyhrabat rukou.