lehký a výkoný

Nůžky na trávu MTF GSA 82-3,6 E 1ZST5093 jsou podle recenzí vhodné pro úpravy trávníků a obrubníků, vyznačují se ergonomickým designem a lehkou konstrukcí. Někteří uživatelé však zmiňují problémy s výdrží baterie a funkčností vypínače. Pro běžné použití v menších plochách se jeví jako vyhovující, ale pro náročnější práci mohou mít omezení.
lehký a výkoný
Naprostá spokojenost a splněné očekávání.
Zatím dobrý
Mohly by mít větší výdrž.
Malý, šikovný, za dobré peníze.
Doufám, že vydrží více než tři roky, (mám prodlouženou záruku).
Malý, příjemný do ruky, na přídavné tyči snadno ovladatelný.
Je opravdu vhodný pro úpravu okrajů trávníků, na které navazuje okrasný záhon. Minimalizuje se poškození květin strunovkou.
Ještě nevyzkoušeno nebyl zatím čas,ale věřím,že to bude v pořádku.Jsou určitě výkonnější stroje,ale na mě použití to bude vyhovovat.
lehké
malá výdrž baterie
celkem dobré
Super cena
Vyhovuje, znam ten pristroj )uz jsem ho mela). Na sekani travy podel obrubníků ci upravu keriku levandule po odkvetu je skvely.
Ergonomie
Plně funkční
Velký pomocník při zastrihavani kolem chodníků.
Výdrž baterie
Ujde to
Dobře se drží v ruce
jednoduché zastřižení trávy kolem obrubníků
S nůžkami jsem maximálně spokojena, jsou jednoduché na ovládání. Mám je krátce, takže jak dlouho vydrží ostrost nožů nemohu posoudit.
Po několika zapnutí nefunguje vypínač.Fungují pouze na teleskopickou tyč.