Recenze MTF EL 4800 HP

Elektrická rotační sekačka MTF EL 4800 HP se sběrným košem o objemu 60 litrů a šířkou záběru 46 cm. Předností tohoto produktu jsou zejména kvalitní nože a také jednoduché nastavení požadované výšky sečení. Tato výška sečení se dá nastavit v rozmezí 2,5 až 9 cm. K dispozici jsou také kuličková ložiska a bezpečnostní brzda pro zvýšenou ochranu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sekačka MTF EL 4800 HP je podle většiny recenzí spolehlivá a jednoduchá na používání, s velkým sběrným košem a tichým chodem. Někteří uživatelé však zmiňují konstrukční nedostatky, jako chybějící šroub nebo klesající přední zvedání. Jedna z recenzí upozorňuje na brzké selhání po krátkém používání.

• Jednoduché používání
  • Spolehlivý výkon při pravidelném používání
  • Velký sběrný koš
  • Tichý chod a lehké ovládání díky velkým kolům
  • Chybějící držák na elektrický kabel
  • Přední zvedání klesá dolů a nedrží nastavení
  • Chybějící šroub s maticí u předního kola
  • Po krátkém čase přestala fungovat

rejl115. září 2025

Zatím jen odzkoušeno. Tichá a lehce se tlačí (velká kola). Spokojen.

smejkalmarti28. srpna 2025

U předního kola chyběl šroub s maticí, zjistil jsem to, když mi nešli nastavit přední kola.

solc525. srpna 2025

Přední zvedání klesne dolů,nedrží nastavení!!!

Měl jsem stejný typ 10 let ok Nyní pro výše uvedené zklamání.

hronsky.v28. července 2025

Seče :o)

Stejný typ sekačky jsme používali cca 15 let, teď jsme koupili stejnou novou.

Kuc.katka3. července 2025

Po dvou týdnech odvážím na reklamaci. Sekačka přestala fungovat.

Registrovaný uživatel24. srpna 2024

Dosloužila původní sekačka, shodný typ. Pracuje jak má, takže spokojenost! Jednoduchá konstrukce,velký sběrný koš, Používá se v sezoně skoro každý týden.

Spolehlivý výrobek.

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

Funguje stejně jako stejný předchozí kus, který vydržel 16 let (jen se muselo před dvěma lety svařit prorezlé šasi). A to máme náročný terén. Jednoduché používání.

Oproti předchozímu modelu nemá pod rukovětí držák el. šňůry, musela jsem ji uzlem přivázat k madlu, aby se nevytahovala ze zásuvky.