Vysavač Recenze MPM MOD-22

Recenze MPM MOD-22

Tepovací vysavač MOD-22 je ideálním zařízením pro milovníky koberců a čalouněného nábytku. Díky možnosti suchého a mokrého vysávání ho můžete také použít k čištění obkladů či oken. Vysavač má čtyřstupňový filtrační systém. Voda, houbový filtr, pěnový filtr a filtr HEPA 13, které jsou velkou bariérou vůči všem nečistotám.

luro5217. října 2024

kvůli recenzi

Nesplnil je v ničem..je težký,špatně se s ním manipuluje,mnoho skládání a težko do sebe zapadající komponenty, krátká šnůra,není návod v češtině,chtěla jsem ho vrátit, nelze vrátit vyzkoušenou věc.

Martina5. července 2024

Jelikož výrobek nebyl dodán s návodem v českém jazyce,je mi vcelku k ničemu i když jsem do něj vkládala velké naděje. Bohužel to není vysavač, který strčíte do zásuvky a zmáčknete knoflík.

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Jak vám mám hodnotit výrobek, když nemám český návod na obsluhu.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Nemohu používa.Nejní český překlad jak používat!!! Na internetu nelze najít. Vyrobek budu vracet.

Výrobci, asi nic neříká co ze zákona má dělat , aby zákazník mohl používat výrobek.