Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pěchovač na kávu. Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité kvůli rovnoměrné extrakci. Pro správnou a důslednou přípravu espressa doporučujeme kupovat tampery kovové, které jsou těžké a práce s nimi je příjemná. Při nákupu tamperu je důležité vědět, jaký průměr má sítko v páce vašeho kávovaru.
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pěchovač na kávu. Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité kvůli rovnoměrné extrakci. Pro správnou a důslednou přípravu espressa doporučujeme kupovat tampery kovové, které jsou těžké a práce s nimi je příjemná. Při nákupu tamperu je důležité vědět, jaký průměr má sítko v páce vašeho kávovaru. My nabízíme tampery ve velikostech 49 mm, 52 mm, 53 mm a 58 mm. Tampery jsou z materiálu nerezová ocel ve spojení s dřevěnou rukojetí obarvenou na černo.