Pračka Recenze Miele WWD 660 WCS

Recenze Miele WWD 660 WCS

Pračka Miele WWD 660 WCS je ekologická a používá jen tolik vody a elektrické energie, kolik je skutečně potřeba, spadá totiž do energetické třídy A. Systém Watercontrol (WCS) kontroluje pomocí senzoru hladiny vody přítok vody. Jestliže není dosaženo normální hladiny vody, přítok se zastaví. Pokud by uvnitř přístroje unikala voda, přítokový ventil se v přístroji uzavře a voda se odčerpá.

Anna Macková21. července 2022

Zatím jsem nenašla.

Ekologický program používá tak málo vody v pracím cyklu, že dochází k poškození prádla, které se jen vlhké tře o sebe. Pračka ve všech programech špatně máchá. Kartuše která je určena na 34 praní, vydržela jen 15 praní, tj jedna dávka pracího prostředku vychází na 26,6 Kč. Program jemné praní nevypere i jen velmi málo propocené oblečení. Musela jsem je prát znovu. A to tak, že jsem podpaží vyprala před praním.

Tato pračka je pro nás je jedno velké zklamání.

Registrovaný uživatel29. září 2021

tichá, hlavně - nemusím si dělat starosti s dávkováním pracích prostředků

U produktu zatím žádné. Objednávka náhradních kapsulí se slevovým kódem na Miele se mi stále nedaří.

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

SPOKOJENÝ MOC

Registrovaný uživatel14. června 2021

Ticha,

Registrovaný uživatel10. března 2021

kvalitní výrobce/ snadná obsluha , tichý chod, jinak jej máme krátce na objektivní hodnocení,