Vysavač Recenze Miele Complete C3 Select SGDF3

Recenze Miele Complete C3 Select SGDF3

Podlahový vysavač s výkonem 890 W disponuje motorem Power Efficiency se zlepšenou účinností. Motory vysavačů Miele jsou vybaveny omezovačem teploty, které chrání přístroj proti přehřívání. Pokud dojde k ucpání vzduchových cest, motor se automaticky vypne. S univerzální podlahovou hubicí budete dosahovat skvělých výsledků při úklidu různých druhů podlah.

Registrovaný uživatel13. února 2022

Jsem s přístrojem moc spokojen má velice tichý chod.Jsou to maličkosti které při práci s vysavačem od Miele C3 Select SGDF3 hned oceníte. Nepřevrací se,neklade odpor,má dostatečně dlouhý dosah konečně.Pro stáhnutí kabelu na jeden pohyb nohou krásně zajede.Zdá se mi že po použití tohoto vysavače je v místnosti méně prachu než bylo dříve s použitím jiného vysavače.Jako chlap moc oceňuji.Nejlepší vysavač co jsem zatím měl.Je přitom lehký a nerozpojují se nádstavce,takže se u práce nerozčilujete.Na práci s tímto přístrojem se dokonce těšíte.

Dlouho jsem přemýšlel jestli za něj ty peníze mám dát.Rozhodně nelituji.Moc dobrá koupě.

Registrovaný uživatel18. října 2021

Je lehký, výkonný, krásný, nic nezadrhává(kolečka a tak). Děkuji za klasické nástavce.

Trošičku hlučnější, než starý vysavač (ale ten byl extrémně tichý).

Zatím velká spokojenost. Uvidíme do budoucna. Očekávám, že vysavač od Miele vydrží spoustu let.

Registrovaný uživatel1. září 2021

Úprava savosti

Pohodlný do ruky, silná savost, která se dá upravovat podle druhu podlahy. Je dobré si přikoupit dlouhý nástavec, se kterým se dostanete do úzkých prostor.

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Precizni provedeni, lehke vysavani. Zeptejte se mne tak po 5 letech.