Recenze Miele Complete C3 Cat & Dog

Vysavač Miele Complete C3 Cat&Dog. Podlahový vysavač s turbokartáčem a filtrem pro pohlcování pachů, ideální pro všechny milovníky zvířat. Univerzální použití, podlahová hubice s kovovou plochou kartáče. Efektivní neutralizace pachů.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Vysavač Miele Complete C3 Cat & Dog je chválený za výborné vysávání, tichý provoz a praktický design. Zákazníci oceňují jeho schopnost efektivně odstraňovat jemné chlupy a nečistoty, což z něj činí vhodnou volbu pro domácnosti s domácími mazlíčky. Nebyly zaznamenány žádné výrazné stížnosti.

• Dobře vysává i jemné chlupy a nečistoty
  • Tichý provoz
  • Praktický a šikovný tvar
  • Snadná manipulace a ovládání
  • Úsporný v energii
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

CoVybrat.cz
Hodnocení: 74 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Přestože Miele C3 Cat & Dog patří mezi dražší vysavače, odvádí vynikající práci a můžete se na něj spolehnout. Překvapivě dobře si poradí i s koberci s vyšším vlasem. Díky dlouhému elektrickému kabelu jej můžete využít i ve větších místnostech (cca 70 m²). Zamrzel jen použitý filtr, který vrací určité množství emisí prachu zpět do ovzduší a nižší energetická třída C. Pokud ale chováte psa nebo kočku a sháníte kvalitní vysavač, který si poradí se zvířecími chlupy, můžeme vám tento model vřele doporučit. Ideálně pokud bude v akci či slevě, aby jeho cena byla přijatelnější.

Více na CoVybrat.cz

turbokartáč

příslušenství

úložný prostor uvnitř vysavače

energetická třída C

bez HEPA filtru nevhodný pro alergiky

nevhodný pro vysávání špatně přístupných míst pod skříněmi apod.

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

Perfektne vysava, tichy

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Šikovný tvar, praktický, snadná manipulace i ovládání.

Zatím jsem žádné neobjevila.

S vysavačem jsem zatím velmi spokojená.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Výborný... není co vytknout

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Stoprocentní spokojenost. Nižší spotřeba energie, menší hlučnost a úžasný výkon.

Žádné jsem zatím neobjevila.

S vysavačem jsem spokojená. Splnil má očekávání.

Registrovaný uživatel22. května 2021

Skvělé se s ním pracuje, jemné chlupy z dlouhosrstých koček vysává z koberce na jedno přejetí. Jsem nadšená.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

tichý, praktický, dobře vysává