Vysavač Recenze Miele Blizzard CX1 Parquet

Recenze Miele Blizzard CX1 Parquet

Bezsáčkový podlahový vysavač s šetrným kartáčem na parkety k prvotřídní péči o choulostivé tvrdé podlahy. Disponuje systémem Click2open - jednoduché vyprázdnění jedním stisknutím. Po stisknutí tlačítka se zásobník otevře a vyprázdní pohodlně směrem dolů.

Registrovaný uživatel12. září 2022

Je to úžasný vysavač. Dlouhá tyč. Úžasná kolečka. Nádoba na prach. Jsem z něj úplně nadšená. Má neskutečný sací výkon.

Prostě 100% PRODUKT. Jako všechno od MIELE. Mám od Miele sušičku,kávovar a vysavač a jsem naprosto spokojená. Raději si připlatím,ale mám zaručenou KVALITU!!!!

Registrovaný uživatel13. srpna 2021

Slušný výkon, tichý chod, postupný náběh, nízká spotřeba, skvělé ovládání.

Ten barevný design se moc nepovedl. Taky mi nevyhovuje, že se nedá nést v horizontální poloze.

Výkonný bezsáčkový vysavač. Pokud pominete design, tak nejlepší volba mezi bezsáčkovými.

Registrovaný uživatel22. května 2021

Kvalitní provedení Výkonný Tichý

Možná cena

Velmi kvalitní vysavač. A jak to dnes bývá za kvalitu si musí člověk dnes připlatit. Jsme spokojení. Tichý, výkonný, krásně lehce jezdí, bez sáčků.

Registrovaný uživatel3. května 2021

dobrý sací výkon jednoduché vyprazdňování nádoby na odpad dlouhá napájecí šňůra

hubice jsou vysoké - nemožnost vysávat pod nábytkem úhel mezi hubicí a trubkou je příliš velký, neumožňuje sklopit trubku do cca 0° (pro vysávání např. pod postelí)