Čisticí prostředek do kuchyně Recenze Method Mandarinka čistič povrchů v kuchyni 830 ml

Recenze Method Mandarinka čistič povrchů v kuchyni 830 ml

Method čistič s vůní mandarinky klementinky je zcela netoxický univerzální čistič ve spreji, který byl doporučen speciálně pro kuchyně. Intenzita jeho vůně bude pravým požitkem pro všechny, kteří si libují ve voňavých čističích. Method čistič kuchyní obsahuje účinnou látku, která byla získána z rostlinných olejů. Zároveň ji doplňuje systém powergreen, který zvyšuje čisticí sílu prostředku a vám…

lid.ka12. listopadu 2024

Opravdu nečistoty krásné vyčistí,po nastříkání stavci lehce šetřit,příjemné voni

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

výborný víceúčelový čistič do kuchyně, krásně voní a dobře odstraňuje mastnotu v kuchyni

Registrovaný uživatel18. září 2023

splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel27. června 2023

Pěkně voní

Registrovaný uživatel28. května 2023

Krásná vůně mandarinek, vhodné na všechny povrchy

Registrovaný uživatel9. května 2023

Používám několik let. Je skvelý. Perfektně čistí, voní.

Registrovaný uživatel15. dubna 2023

Kuchyňská linka je jako nová. Krásně odmašťuje. Jsem velmi spokojená

Registrovaný uživatel10. října 2022

Krásně voní a čistí

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Super přípravek. Používám denně.

Registrovaný uživatel14. února 2021

Před několika lety jsem si výrobek vybral v regálu drogerie, protože byl zcela nový, upoutal krásným vzhledem a deklaroval environmentální šetrnost. Nabízí mimořádně snadný úklid ploch v kuchyni. Nastříkáte, setřete, a je hotovo. Navíc překrásně voní. Používám prakticky na denní bázi. Nejčastější pomocník při úklidu v kuchyni.

Nedostatky jsem po několika letech používání neobjevil.

Usnadňuje udržování kuchyně v čistotě a krásně voní!

Registrovaný uživatel5. října 2020

je opravdu "rychlý" pomocník, a jakou "vlastnost" má? Nastříkat, setřít, hotovo. Super rychlé a proto používám téměř každý den a doporučuji i jiné produkty od Method-u (čistič sprchového koutu, čistič koupelen, čistič skla (čisté raz-dva), universální čistič domácnosti... a jiné

Super, vynikající, doporučuji všem