Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy od MASO-PROFIT vám jistě budou chutnat. Délka svazku o kalibru 40/43 je 20 m v rozvlaženém stavu.
Jejich příprava před plněním je velice jednoduchá.
Informace o MASO-PROFIT Nature Line Hovězí střeva 40/43 mm 20 m
Popis
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy od MASO-PROFIT vám jistě budou chutnat. Délka svazku o kalibru 40/43 je 20 m v rozvlaženém stavu.
Jejich příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchněte a zbavte soli. Minimálně dvakrát je propláchněte zevnitř, aby se střívka zbavili hrubozrnné soli, která zbyla na vnitřních stěnách. Po propláchnutí nechte střeva asi 20 minut ve vlažné vodě při teplotě okolo 30 °C, aby se roztáhla a dala se navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžete začít plnit.