vysává dobře, dobrá výdrž baterie

vysává dobře, dobrá výdrž baterie
Za mě všechno super. Dostatečná délka, jednoduché použití.
Výborný pomocník při každodenním úklidu nečistot ze dna bazénu (Orlando 4,57 m). Doba výdrže dostatečná, výborná manipulace.
mohl by vydržet déle, celkem dlouhé nabíjení
celková spokojenost, doporučuji
Super nákup
MINIMÁLNÍ sání, filtr - siťka ..šitý horkou jehlou. Tento produkt se vám nepovedl,
nejraději bych ho zabalila a poslala zpět. Nerada vracím zboží je to komplikace, vždy si vyberu dobře...i u vás jsem byla spokojená, ale toto je drahý krám do domácnosti.
Dobře funguje
Bateriový provoz,zvládne i větší bazen
Malé sítko na nečistoty,nutno často vysypávat,nemá nano filtr takže malé nečistoty jim jen proletí
Nouzový vysavač za dobrou cenu.
Výdaje veškerý utopení hmyz i písek z bazénu 4,6 m v průměru
Skvělý pomocník pro rychlé odstranění hrubších nečistot ze dna
Super saje, i jemný písek z mrtvého moře.
Super výrobek.
Zatím splňuje očekávání. Není to na žádný velký bazén ,ale drobné nečistoty vysaje v pohodě. Nemusím pokaždé zapojovat kartáč přes bazénovou filtraci.
Jen malý problém s vysypáním vysátých nečistot ze sběrného košíčku. Nejde to moc dobře.
Snadná manipulace
Upoutala mne v nabídce ukázka videa z provozu vysavače, používáme nyní prakticky denně na úplné vyčištění dna bazénu
Splňuje naše očekávání, stupeň odstranění nečistot, bez rizika zanesení jemné frakce do pískové filtrace - do rozdělovací hlavy