Robotická sekačka Recenze Mammotion Luba Mini AWD 800

Recenze Mammotion Luba Mini AWD 800

Robotická sekačka Mammotion Luba Mini AWD 800 je navržena pro automatické a efektivní sečení trávníků o rozloze až 800 m². Tento model využívá technologie, které umožňují snadné a přesné mapování pozemku. Díky RTK polohovacímu systému, který kombinuje 3D kameru s pokročilou umělou inteligencí, se sekačka dokáže dokonale orientovat v prostoru a vyhýbat se překážkám. Jednou z hlavních výhod této…

zscherpb20. srpna 2025

GPS navigace Kamera na detekci překážek Dobrá kapacita baterie na požadovaný pozemek Nastavitelná výška sečení Mobilní aplikace, smart funkce Ochrana proti krádeži Velmi ochotný a zkušený zaměstnanec firmy na instalaci

Platba instalace předem, 3/4 práce připraveno svépomocí a částka pořád stejná, zatím v jednání s firmou. Vysoká cena stříšky na rob. sekačku

Zatím jsme nadšeni, uvidíme jaký bude případný následný servis a komunikace. Zda vydrží náš Rossi povětrnostní podmínky:-) - voděodolnost IPX4+, když nemá domeček. Celkově po krátké době zatím velká spokojenost.

karel.bares11. srpna 2025

Perfektní přesné sečení

Vynikající zboží

Registrovaný uživatel13. července 2025

Kvalita sekání, super aplikace, v současné době jednička na trhu.

xpateson1. června 2025

Výrobce se stará, aktualizace chodi kazdy týden. Zvládá složitý, kopcovitý terén (ploty ve svahu 50%) V pohodě pracuje i pod hustými stromy

Neumí si poradit s tenkým stromkem, uchyceným u tyčky, zasekne se občas nárazníkem

Jsme spokojeni

vanajiri7124. května 2025

funguje tak jak je uvedeno. kvalitně vyrobená.

jirka.appl13. května 2025

super AWD pohon, vyšplhá opravdu do prudkého svahu

Registrovaný uživatel22. dubna 2025

Mám spoustu ušetřeného času.

Robert H21. dubna 2025

Proste skvělá doporučuji.