-Poměr cena/výkon výborný
-Zatím zkušenost pouze s vrtáním do betonu (strop): Naprostá spokojenost

-Poměr cena/výkon výborný
-Zatím zkušenost pouze s vrtáním do betonu (strop): Naprostá spokojenost
funkčný zatiaľ som ho nestihol naplno vyskúšať
vyšší otáčky pro frézky a rašple, relativně tichý a kultivovaný chod, klasické sklíčidlo s pořádnou kličkou (dlouhá silná páčka).
nikoli zápor, jen překvapení na přepínači příklepu, aktivní je symbol, který vidím, takže ze zvyku jsem přesunul přepínač na symbol vrtáku abych měl vypnutý příklep a tím jsem příklep naopak zapnul :-)
Chtěl jsem vrtačku s kvalitními převody pro přesné vrtání ve stojanu, nakonec jsem volil mezi narexkou a touto a nakonec rozhodla cena a jsem spokojen.
nenenenene
okokokokok
Spokojený.
Mám ji kratkoů dobu nemůžu hodnotit záporně.uvidíme po roku používání.
Již při cca minutovém vrtání vrtákem 8mm do oceli je cítit spálenina. Zvuk z ložisek jak u levných značek, např. Parkside z Lidlu.
Prostě Makita jé výborná !
Už na první pohled a uchopeni je tato vrtačka příjemná ,vrtal jsem do cihel a šlo to jak do másla ,před tím jsem měl bosch a nyní mám už třetí produkt od makity mohu doporučit kvalitní výrobek
K vrtačce nebyl dodán hloubkoměr ale to je nepodstatné
Splnuje co jsem od něj očekával.Od této značky jsem si pořizoval-frézku taky od Vás.Jsem spokojený.
chybí malé kolečko na vypínači pro omezení stálých otáček , jinak bez chyby
Větší vrtačku už mám, tak jsem chtěl ještě menší vrtačku na 230V, aby měla kovovou převodovku, hlavičku na kličku, L P chod, aretaci, příklep. Tato vrtačka mi to splnila, takže jsem spokojen.
Používám různé nástroje dost často.
Regulace otáček, cena, kufr.
má vše , co jsem od tohoto produktu chtěl
malá, ale šikovná vrtačka
určité bych nešel do jiné značky
příznivá cena
má klasickou upínací hlavičku na kličku
dostatečný výkon
zatím jsem nevyzkoušel,mám ji totíž jen pár dnů
Recenze
Uvidíme
Výborná ve všech směrech.
Není co vytknout, jsem nadmíru spokojen.
Zatím vše funguje jak má, máme ji teprve krátce
Manžel je naprosto spokojený. Prý je kvalitní a dobře se s ní manipuluje. Pochválil Ježíška za dobrý dárek. :-)