Recenze Makita ELM4620

Elektrická sekačka se silným a tichým elektromotorem 1800 W a ocelovým šasi vhodnou pro sečení travnatých ploch o velikosti do 800 m2. Mulčovací sekačka se šířkou sekání 46 cm a objemem sběrného koše 60 litrů se bude skvěle hodit do vaší zahrady.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 17 recenzí pomocí Seznam AI

Makita ELM4620 je sekačka s kvalitním zpracováním a silným motorem, která zvládá i hustou trávu. Její vyšší hmotnost však může ztěžovat manipulaci v náročnějším terénu. Pro běžné sekání rovných ploch je vhodná, ale pro složitější terén nebo větší plochy je potřeba zvážit její ergonomii a konstrukci.

• Kvalitní zpracování a provedení
  • Silný motor zvládající hustou trávu
  • Široký záběr sekání
  • Možnost bočního výhozu a mulčování
  • Snadná manipulace i přes vyšší hmotnost
  • Vyšší hmotnost ztěžuje manipulaci v měkkém terénu
  • U některých kusů se objevily povolené šrouby rukojeti
  • Koš na trávu se obtížně vysypává kvůli kónickému tvaru
  • V některých případech se dostává prach a tráva do motoru
  • Dlouhý přední přesah od koleček k sekacímu prostoru

M17. června 2024

Spokojenost. Sekačka splnila mé požadavky. Cena/kvalita

Trochu těžší. Ale v technických parametrech je uvedena váha, takže jsem s tím počítal.

Při výběru jsem porovnával více sekaček v této kategorii, dle jejich technických vlastností. A dle hodnocení a vlastního rozhodnutí jsem vybral dobře. Doporučuji.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

S obchodem opravdu spokojen, velice seriozní.

Věřil jsem značce Makyta., některé dobré vychytávky, ale vše se osvědčilo jako Čínský šmejd.. Jsem rád, že jsem ji vrátil a omluvil se původní moji značce.

Registrovaný uživatel15. června 2022

Hezky vypadá, pokud s ní nemusíte pracovat.

Označení ELM zřejmě odkazuje na horor Noční můra z Elm street. Provedení této sekačky je totiž naprostý horor. Těžká, s věčně povolenými fixačními šrouby na klinkající se rukojeti, dali jsme jí indiánské jméno "Tři stébla", neboť přesně toto množství, pokud zůstane mezi nožem a šasi, stačí k tomu, aby se motor nerozeběhl a musíte celou tu těžkou krávu převrátit a ta tři stébla odstranit. Vrcholem ergonomického fušerství je koš na nasekanou trávu, který je při svém poměrně velkém objemu kónický, zužující se k vysypacímu otvoru, takže vysypání plného koše spočívá v máchání těžkým košem nahoru a dolů aniž by cokoliv vypadlo, a to třeba 15x, než se něco uvolní a koš se postupně vyprázdní. Doporučuji místo posilovny a jako poslední činnost dne, neboť Vás vyčerpá k smrti.

Špatně zkonstruovaný stroj, použitelný pouze na časté přesekávání rovných ploch. Nepoužitelný ve složitějším terénu, na větších plochách a při přerostlé trávě. Nedoporučuji.

Registrovaný uživatel3. června 2022

Mulčování, boční výhoz a do koše co komu vyhovuje , je to univerzální stroj. Dostatečný výkon. U přes váhu je obratná sekačka na

Zatím nic nepozorují.

Dobrá koupě.

Registrovaný uživatel1. června 2022

výkon

asi proto, že má kovové tělo, je těžší, dlouhý ,,čumák" od předních koleček k sekacímu prostoru odšroubovala se přední kolečka, upadla za jízdy asi nebyla správně dotažená z výroby - snadno opraveno

dobrý stroj

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Bitelna, protože ma zelezne šasi. Vzhledem k tomu je i s ni mirne obtiznejsi manipulace.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Široký záběr, snadná manipulace,silný motor

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Dobře se sní pracuje

Je těžší Do motoru se dostane prach a tráva ale stačí vyfoukat

Registrovaný uživatel8. října 2021

silny motor, pevna konstrukce podvozku sekacky

kos dodan natrzeny - reklamace byla nasledne vyrizena

s vyrobkem jsem spokojeny

Registrovaný uživatel26. září 2021

Silný motor,pěkně posezení tráva i hustá, krásné posbira

Registrovaný uživatel8. září 2021

Vinikající.

Je dost těžký .V měkkén terénu je třeba více síly na tlačení.

Doporičuji.

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Kvalita zpracování, výkon dostatečný, kovové šasi.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Zatím mám krátkou dobu a je vše v pořádku.

Registrovaný uživatel1. června 2021

široký záběr,boční výhoz

Registrovaný uživatel9. února 2021

Kvalitní zpracování

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Kvalita a naše spokojenost.

Pavel J.28. června 2020

Velmi dobré provedení kvalitní rukojeť, v této cenové kategorii nabízí asi jen makita