Kvalita od Makity nezklame - perfektní

Kvalita od Makity nezklame - perfektní
Veľmi dobré nožnice na malé priestory, do záhonov, okolo hrobu, okolo sadeníc a pod.
Výmena nožov je komplikovaná.
Pri výmene nožov medzi prstovými a plotostrihom, nezabudnite otočiť aj unášací satelit pre pohyb nožov na rotore. Inak som veľmi spokojný s výrobkom, spĺňa všetky parametre mojej potreby a aku má veľkú výdrž.
Vypadá dobře, pracuje se s ní dobře
Nejde úplně tak, jako sekačka, trošku se s tím musí člověk naučit, výsledek je potom poměrně dobrý. Myslel jsem, že stříhání trávy bude rychlejší a že si porádí s hutou trávou lépe. Trošku jsem měl větší očekávání, určitě to neřeší koupit vyšší výkon.
Dobře se drží, skvělý výkon
Veľmi dobrý pomocník
Super vec
Na trávník, ne na keře!
Pokud je potřeba zastřihovat živý plot, tak je potřeba volit adekvátní jiné nářadí
Spĺňa to čo som od produktu očakával
Cena. Vyskúšal som Parkside u známeho a funguje úplne porovnateľne. Cena v akcii ani nie polovičná.
Těžší do ruky
Pouzivam aku z vrtačky, myslím, ze ma 3Ah a aku vydrží třeba i tyden v provozu. V porovnani s hrackami s integrovanou baterií, kde baterie vydrzela tak pul hodinu prace, má Makita i daleko větší silu.
Hmotnost i rozměry jspu akorát
Lehké ...fungují...mám už i jiné nářadí od této značky a jsem spokojen...
Skvely produkt a skvela komunikace s obchodem, rychle dodani. Dekuji!
Jsou na sobě tři pláty nůžek. Úplně parádně se s nimi stříhá např. levandule.
Stříhala jsem jen asi dvakrát, zatím jsem nenašla nic, co by mi nevyhovovalo.
Měla jsem zastřihovač na trávu od jiné firmy, který se musel dobíjet v zásuvce a to dost dlouho, navíc časově vydržel stříhat méně, než uváděl výrobce. Koupila jsem si proto Makitu, této značně věřím, mám již asi 5 jiných výrobků jsem a spokojená. Navíc, už jsem doma měla 2 baterie, které jsou vlastně nejdražší, ale v porovnání s jinými výrobci vydrží. Po půlhodinové stříhání baterie stále svítila třemi diodami ze čtyř.
Vybráno z důvodu kompatibility baterii s nářadím, které již máme. Zařízení spíše pro detailing zahrady.
nutnost šroubování při výměně plotostřihu
zatím testujeme
Makita nikdy nezklame. Mám Aku šroubovák, úhlovou brusku a vrtací kladivo a teď i Aku nůžky na trávu. Vše je super.
Veľmi robustná konštrukcia, ergonomické držanie
Trochu ťažší pri práci, ale to je pre aku v norme.
Rozhodne stojí za kúpu, najmä (ako v mojom pripade), keď už máte iné náradie s Makita 18V aku systémom.
Používán pouze 2x. Zatím vše ok, funguje jak má. Zdá se mi trochu složitější výměna nůžek za nůž, ale zatím jsem neprováděla. Za mě je Aku Makita super, mám už asi pátý stroj a k tomu 4x Aku.
Je to Makita!!!
Lehké a velice účinné i při vlhké trávě.
Jo nářadí funguje dobře
kvalita cena rychle dodani