Sekačka Recenze Makita DLM481Z

Recenze Makita DLM481Z

Sekačka Makita DLM481Z je vybavena akumulátorovým pohonem, což zajišťuje pohodlné a snadné ovládání bez nutnosti použití kabelu. Tento typ sekačky je rotační, což znamená, že je ideální pro pravidelné sečení trávníků. Sekačka má šíři záběru 48 cm, což umožňuje efektivní a rychlé pokrytí velkých ploch. Je schopna pokrýt plochu až 800 m², což ji činí vhodnou pro středně velké až velké zahrady.

gajzlerovalenka30. června 2025

Přiměřeně velká, přitom dobře manipulovatelná a lehká sekačka pro zahradu okolo 670 m2. K posekání velké zahrady jsou potřeba 4ks 6.0 A baterií. Výhoda skladování ve složeném stavu postavená na "výšku".

Není vyloženě zápor - je potřeba naučit se manipulaci, když chce člověk se sekačkou couvat.

Velmi dobrá volba pro středně velké zahrady (okolo 600-700m2)

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

- tichá - snadná manipulace - zvládne i horší terén - s pojezdem

- nutné dvě baterie - rychle se vybíjí - 2x5V vybití za 20 minut

Registrovaný uživatel27. června 2023

Tišší než benzínová Beze smradu Baterie se rychle nabíjí Výborné mulčování Dobře udělaný koš na trávu

Na zahradu cca 800 m jsou potřeba 4 baterie (6 A) Není tak silná jako benzínová

Jsem velmi spokojený, po dokoupení 2 ks bakterií je sekání bez problémů. Kdo udržuje nižší trávník tak vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel30. května 2023

Za mě skvělá sekačka

Registrovaný uživatel26. května 2023

Tichá, snadné ovládání. Posekal jsem s ní zahradu v dvoutretinovem čase a bez zpocení. Takže proti benzínové Hondě Izy 41cm je to pokrok :). Plastové šasi beru jako výhodu. Nikdy to nezrezavi.

Koš na trávu je přichycený takovým stylem, že mu dávám rok maximálně dva.