Sekačka Recenze Makita DLM382Z bez aku

Recenze Makita DLM382Z bez aku

Silný stroj je poháněný dvěma akumulátory Li-ion 18 V. Technologie XPT umožňuje použití v prostředí se zvýšenou prašností nebo vlhkostí. Speciální úprava rukojeti pro pohodlnou práci. Možnost nastavení výšky sekání v 13 polohách.

zirafynalyzich31. května 2025

lehce ovladatelný velký rozsah výšky sečení .

Roman19. dubna 2024

cena skladnosť žiadne káble gumový dezén kolies

trochu krehká konštrukcia, celkovo je značný rozdiel medzi plechovou a plastovou konštrukciou, najmä spojenie kosačky a rukoväte. Keďže vačšina dielov je z plastu, neviete ako silno môžete doťahovať šróby na rukoväti, aby ste niečo nezomili alebo nestrhli závit. Nôž nie je od výroby nabrúsený. Pre mulčovanie nutné dokúpiť klin.

hodnotím 8/10, odporúčam pre upravené trávniky / záhrady do cca 400 m2, pri bežnom kosení vystačia dve 5Ah batérie, pri väčšej ploche treba uvažovať o ďalšom páre batérií na výmenu.

Registrovaný uživatel5. června 2023

značka Makita je spolehlivá perfektně seče, tichý chod doporučuji

Registrovaný uživatel7. října 2022

100% spokojenost, pro velikost plochy naprosto dostačující, kvalita značky je pro mne dlouhodobou volbou. Výborná cena, stačilo mi dokoupit jednu baterii.

Registrovaný uživatel30. září 2022

Skladna, celekm ticha, lehoucka…. Jsem rad ze sem ji koupil.

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Příznivá cena sekačky bez aku, jelikož do ní mohu používat předražené baterie s nabíječkou již dříve zakoupené ke strunovém vyžínači zn. Makita, s kterým jsem také spokojen.

Registrovaný uživatel5. května 2022

Lehká. Skvělá doba sekání. Kolečka na ložiskách, gumová!!! Skvěle se plní koš.

Nůž jsem musel nabrousit. Není moc tichá. Držák na kabel, moc nedrží.

Měl jsem bezpočet šnůrových sekaček, takže přechod na baterie..zážitek. S 2.páry nejsilnějších baterii i 90 minut sekání. Tzv..máte toho dost..Vybral jsem na takové členité sekání okolo domu, meze atd..Díky bezšnury, sekáte 2x rychleji. Nůž se musí nabrousit a taky ohnout více naběrač trávy, potom se koš plní jedna radost. Za tyhle peníze, neskutečné zpracování.

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

- celkem lehká - hezké nastavení výšky sekání

- hůře se nasazuje koš, závisí na stranovém vycentrování a pak nezapadne horní kryt - výkon motoru opravdu nic moc - škoda že nejde výškově nastavit držadlo - držáky vedou kabel k vypínači zvenku tzn vyšší možnost zachycení kabelu o něco

Pro malé plochy a nižší trávu dobré. Příště bych se asi rozmýšlel.

Registrovaný uživatel1. září 2021

Seká bez kabelu Široký rozsah výškového nastavení. Kolečka v ložiskách Dostatečný výkon Výdrž

Práší se do schránky pro baterie

Celkově podařený výrobek, koupil bych znovu.

Registrovaný uživatel12. července 2021

Tichý chod, na jedno nabití zvládne v pohodě celou zahradu (cca 400 m2)

Registrovaný uživatel9. července 2021

Snadná obsluha, lehká i pro ženy, baterie dobité do 30 minut. Je super