Splňuje očekávání, lehká sekacka
Dobrý produkt

Splňuje očekávání, lehká sekacka
Držák přidržující kabel k madlu příliš nedrží
Dobrý produkt
Sekat seká, ma svoje výhody a je bezstarostná
Male baterie, neni to ani na poselani 350m2
Musel sem dokoupit baterii navic
Maly kos na travu
Vybráno dle značky s akumulátor.pohonem. Nutno pochválit příjemkyni mé obj. která mě doporučila jiný a ještě výhodnější typ. Děkuji.
lehká, silná, dobře ovladatelná
kvalita, spolehlivost, týdně
prostě paráda
Výkonné, lehké...
Lehká a kvalitně zpracovaná sekačka - Akumulátory vydrží víc jak na zadradu o 250m2!!!
lehké, bez tahání kabelu
Hlavni výhoda je provoz bez kabelu, pristroj je docela lehký, dobře se s ním manipuluje, sestavení po dodání nebylo složité, přístroj je skladný, vhodný pro menší plochy, výdrž baterie cca půl hodiny, jednoduchá obluha všech nastavení.
Výdrž baterií neni vhodná pro velké plochy, které vyžadují delsi dobu sekání
Trochu horší manipulace pri vysypavani koše s trávou, pokud je koš moc plný, tráva z něj pri vyjmutí z přístroje vypadává
lehká, vhodná na menší zahrady s rovným terénem
Prostě super
Dobrý pomocník a slušná výdrž
Vykona, ticha, funkcni, lehka, skvele vypada.
Dlouho jsem se zdrahal ke koupi aku sekacky, ale po doporuceni znameho jsem nakonec podlehl a vymenil puvodni benzinovou. Dnes muzu rict, ze to byla nejlepsi volba. Dilenske naradi mam Makita proto moznost zakoupit sekacku od stejneho vyrobce a pouzivat stejne akumulatory beru jako nejvetsi benefit. Jiz jsem dokoupil i strunovou sekacku. Velice doporucuji!
Nizka vaha,vyborna manipulace
Bezudrzbovost
Snadne cisteni
Dostatecny vykon
Snadne nastaveni vysky seceni
Nizka hlucnost
Zatim neodhaleny,cca 12 pouziti na cca400m2(bez dobijeni v prubehu)
Nemel jsem moznost zkousky ale vedel jsem ze stejny vykon pohani i delsi noze tak jsem to riskl a jsem prijemne prekvapeny.
Lehká, tichá.
Trochu malý koš.
Velmi dobrý výrobek.
výborná manipulace, není moc těžká, výhoda měkký koš - dá se zajet až ke kraji schodů apod.
sekačka je tichá
je lehká, není potřebný motorový pojezd
je lehká i na nošení
jakmile uvolním ruční pojistku-táhlo, sekací nůž se okamžitě zastaví
nezaregistroval jsem
dobrá koupě
Na jedno dobití vydrží posekat 2krat 220m2 zahradu.Nemusite za sebou tahat kabel,velká úleva:)
ucelený sortiment aku 18V
Lehká, tichá a lehce ovladatelná
Vynikající sekačka, doporučuji.
Jsem spokojen. Plně mi vyhovuje tento typ sekačky.