Pila ocaska Recenze Makita DJR189Z bez aku

Recenze Makita DJR189Z bez aku

Lehká a výkonná aku pila ocaska Makita DJR189Z je vhodná pro práci jednou rukou. Má kompaktní tvar pro pohodlnější ovládání. Disponuje bezuhlíkovým motorem, technologií XPT, antivibrační technologií, elektronickou kontrolou stroje, motorovou brzdou, ergonomicky tvarovanou pogumovanou rukojetí a LED osvětlením. Hmotnost bez aku činí 1,8 kg.

arnostkubel28. března 2025

Kvalitní výrobek

pdever13. října 2024

Použil jsem zatím několikrát a nemám nejmenších výhrad. Pila je silná. Bezvadný rychloupínací systém na listy. Bohužel nemám srovnání s jinými značkami.

crow002. května 2024

Ještě jsem zboží nedostal!!! Tak my nepište takkoví věci

alysh4. dubna 2024

- lehká, možnost ořezávat jednou rukou a druhou přidržovat materiál - silná a výkonná - téměř žádné vibrace - velká výdrž, na jednu 5 Ah baterii lze ořezávat větve přes hodinu - LED přisvícení

- v balení není háček na opasek, pasuje z aku vrtaček/utahováků

- splnila očekávání

Vaclav.Parik4. března 2024

Výrobků fa Makita mám více. I tento splnil očekávání. Jeho výkon pro moje použití je naprosto ideální. Používám ho několikrát týdně.

Registrovaný uživatel23. prosince 2023

Lehká, drží se jednou rukou. Mám i větší aku pilu od makity,ale tu to využívám víc. Použivam denně v praci. Řežu PE trubky .Doporučuji .

Makita,dost se za léta zhoršila. Šroubováky nekupovat. Nonstop reklamace.Jine výrobky slouží.

Registrovaný uživatel11. září 2023

Není co vytknout perfektní

Registrovaný uživatel10. června 2023

Výborná pilka, hlavně ve spojení s kvalitními plátky Makita