Vysavač Recenze Makita CL108FDSAP růžový

Recenze Makita CL108FDSAP růžový

Praktický dámský aku vysavač pro nové akumulátory LiIon 12 V CXT. Možnost regulovat sílu sání ve třech stupních. Baterie vydrží až 50 minut práce na jedno nabití akumulátoru BL1041B. Vysávání bez použití sáčků LED osvětlení pracovní plochy.

marianna.kralova10. listopadu 2025

super , pouzivam roky.

Renata12. dubna 2025

- na menší prostor vysavání - lehký, malá sběrná nádoba, jeden filtřík - snadno se čistí - bez kabelu, na aku 12 V - komplet s nabíječkou

Vybrala jsem si, co jsem potřebovala. Na malé plochy. Výrobek je praktický. Překvapil i výkonem. Tři rychlosti výkonu a osvětlení plochy při vysávání. Cena se slevou a 3 roky záruka od výrobce.

emilrov22. května 2024

Je to dárek

Registrovaný uživatel6. května 2022

Velice lehký, skladný, silný výkon Není rotační kartáč, ale "klasická" hubice, tudíž netřeba řešit namotané vlasy a pod.

Vypadá jako dětský vysavač, ale překvapí svým výkonem. Je to první věc, kterou mám od Makita, jsem zvědavá. Určitě doporučuji.