Herní řadicí páka Recenze Logitech Driving Force Shifter

Recenze Logitech Driving Force Shifter

Pro ještě věrohodnější zážitek z hraní závodních her vyrobila firma Logitech tuto řadící páku určenou pro závodní volanty G29 a G920. Její kvalitní a realistické provedení inspirované řadícími pákami ve výkonných závodních vozech zaručí, že si budete připadat, jako byste skutečně seděli v závodním autě, zatímco budete hrát svou oblíbenou závodní hru na konzoli či PC. Odolné integrované úchytky…

zdenek.boucek1. prosince 2025

Dobrý "šifter" k volantu G29, první vydržel 4600 hodin hraní.

lze doporučit

dejvidvavra24. února 2025

Můžete použít i pro jiné typy volantůnež je Logitech, jen si musíte dokoupit redukci na USB. S volantem logitech funguje skvěle, výhoda je že se zapojuje do volantu, takže nepotřebujete další USB port.

Krátká páka, vyřešeno podomácku vyrobeným prodloužením, malý odpor při řazení, doporučuji kouknout na logitech gearshift mods.

V celku skvělá řadička, za ty peníze super.

vlastamatej18. prosince 2024

Cenová dostupnost Veliká kompatibilita u her Kvalita zpracování

peterake017. května 2024

Funkčnost, estetičnost, praktičnost.

Konstrukce produktu s ohledem na životnost počítá s hrubším zacházením na což zrovna nevypadá, o to víc překvapí.

Registrovaný uživatel27. října 2023

S řadící pákou se teprve seznamujeme. Funguje, řadit lze lehce, tahy jsou krátké. Funkcí je velmi reálná se skutečností, což dojem ze hry jen umocňuje.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Výborné ovládání,

Mohlo by byt lepší uchycení, ale po přiložení stovka drží pevně

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Syn naprosto spokojený, doporučuji :-)

Registrovaný uživatel1. února 2022

Produkt s tímto hodnocením nemá nic společného, bohužel jsme si ho objednali, po rozbalení jsme zjistili, že je špatné připojení k našemu zařízení. Chtěli jsme výrobek vyměnit za jiný, bohužel byla reklamace zamítnuta z důvodu, že jsme výrobek rozbalili. Na krabici nebyl žádný návod, ani obrázek. Po rozbalení jsme zjistili, že nám to nevyhovuje, ale bohužel. Tímto firmu zásadně zamítán a nikomu nedoporučuji.

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Pehriva se

Celkově spokojenost

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

nepopsatelný zážitek,něco jako trenažér v autoškole,krásný vánoční dárek

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

100% co jsem očekával doporučuji

složitější první spuštění je za potřebí stáhnout program aby správně fungoval lze stáhnout na stránkách Logitech

maximální spokojenost doporučuji

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

jednoduchost,dobré reakce, jsem spokojen

chybí přepínače řad rychlostí.

Až na apsenci přepínače systémů řezení velice spokojen určitě doporučuji.