Whisky Recenze Loch Lomond Reserve 40 % 0,7 l

Recenze Loch Lomond Reserve 40 % 0,7 l

Jedna ze základních blendovaných whiskey Loch Lomond vás příjemně překvapí. Tento blend z Loch Lomond Distillery vás přivítá bohatou vůní s tóny vanilky, karamelu a jemného kouře. Tělo nese typickou chuť nakouřeného sladu, s jemně kořeněnými náznaky. Vychutnáte si ji samotnou, na ledu nebo s kapkou vody pro otevření chuti.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2025

Jemný, bez ocásku.

V podstatě žádné

Po osobní návštěvě v palírně konzumují několik let pravidelně v malých dávkách a zatím bez negativních následků. Ve svém věku 75 let nemusím užívat žádný jiný lék.

breakdancemalej15. května 2025

Povedený, cenově dostupný kousek od Loch Lomond.

Výborný Skotský kouř...

Zdenek18. ledna 2025

Za ty peníze slušný nápoj, který si zachovává typické charakteristiky whisky z této palírny. Ne, že bych si nechtěl rozšiřovat obzory, ale Loch Lomond je nejen moje oblíbená písnička, ale i moje oblíbená palírna. Obávám se, že než se propiju všemi jejími produkty, budou muset játra na repasi. :-)

Chutná mi. A to jsem býval dokonce abstinent...

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Jako všechny nápoje z Loch Lomond má specifickou chuť a aroma, které mi přesně vyhovují.

Zápor žádný, jen se asi vypařuje, protože dost ubývá. :-)

Slušná whisky za velmi slušnou cenu.